A nyugati országok (pl. angolok, franciák) mikor fognak ráfaragni arra hogy ilyen bevándorlási törvényeket hoztak?
Amúgy ha jól hallottam kezdik jobban leszabályozni a dolgot.
Amúgy meg legyen az ő gondjuk!
Akik általában csak úgy bevándorolnak azok feltehetőleg vagy seftelni mennek, a másik nyakán élősködni, mint a cigányok franciaországban, a tereken koldulnak meg jó dumával legombolják a lóvét arról aki hiszékeny. és nem olyan könnyű állampolgárságot szerezni sem, most attól hogy valaki 4 hónapig ott csavarog afrikai vagy iraki illetőként az nem nagy valami, úgysem kap állampolgárságot ha nem tud mit felmutatni.
Másrészről az ilyen mosogató meg takarító brigádokat sehol nem várják kedvesen, hisz semmi kiemelkedő nincs a munkájukban, nem ez fogja előrejuttatni a GDP-t, érdekes módon aki nagy fejes, befolyásos ember, vagy orvos mérnök meg f**zom tudja még mi, azokat ember számba veszik. Ez is azt mutatja hogy nincsen ellenvetésük az ellen hogy valaki odamegy, csak váljon hasznossá ott, Angliába is minden csóri magyar akik tartósan ott maradtak, vagy diplomásak de mindenképpen képzettek.
Az nagyobb baj mikor valakit úgy engednek el az anyaországából, hogy akár kettős állampolgár is lehet. Én ezt tuti nem engedném, Ha kiteszi a lábát magyarként, azért hogy máshol másnak dolgozzon, azzal szépen felbontanám az állampolgárságot, és menjen ahova akar. Még az országba sem engedném be kb
"Hidd el, nálad sokkal okosabb szakemberek gondolkodnak ezen, akiknél nem ott ér véget a téma, hogy FÚJ BÜDÖS FEKETÉK HOGY NÉZNEK MÁR KI."
Amúgy ja, valóban elég rusnyák szegények. Arról pedig már nem én tehetek, hogy egyesek ezt nem veszik észre.
A demográfiai problémákért , elsősorban a cégek profitéhsége és részben a liberalizmus is tehet.
A nők diszkriminálva vannak, ha idős azért, ha fiatal azért.
A törvények családbaráttá tétele pedig nem érdeke a cégeknek, meg a tőkének mert az profit kiesést okozhat.(Nem mintha ne lenne így is elég profitjuk....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!