Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Baloldaliak! Mi volt az oka,...

Baloldaliak! Mi volt az oka, h Kanada hirtelen változtatott a bevándorlási politikáján?

Figyelt kérdés

Ugye ultraliberális zászlóshajóként, Amerika Kapitányként mentette meg a rasszisizmus által veszélyeztetett romákat.

Majd hirtelen hazazavarta az összeset és hatalmas hirdetőtáblákon üzent nekik, h a portára nem kellenek.

Mivel én csak egy hülye, részeges, iskolázatlan "jobbikos" vagyok és én ehhez túl hülye vagyok, szeretném, ha ti, mint több diplomás, hatalmas értelmiségiek elmagyaráznátok, h vajon mi történhetett!

Hiszen egy balliberális ország gondolkodásmódját legjobban egy balliberális értheti meg!!!

2013. nov. 16. 10:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Én egyik oldali sem vagyok, de nyilvánvalóan elegük lett az "agyoniskolázott" kisebbségből, és jobbnak látták, ha hagyják, hogy továbbra is a mi adófizető vérünket szívják ezek a nagyon elesett népségek.
2013. nov. 16. 11:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Biztos benácultak, tarolnak az "ordas eszmék" ott is. :)

(Érdemleges válaszra ne nagyon várj, mert ez kínos nekik.)

2013. nov. 16. 11:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Itt van egy jó válasz (második). Ennyi.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__4..

2013. nov. 16. 11:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Én ezt egyszerűen nem értem, máskor tele az oldal okoskodó baloldaliakkal, de most valahogy eltűntek.
2013. nov. 16. 12:44
 5/8 anonim ***** válasza:
A cigányok voltak az okai.
2013. nov. 16. 14:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem változtatott rajta, ugyanazt tette, amit a beépülni képtelen arabokkal, feketékkel, keleteurópaiakkal is. Aki nem tudja bizonyítani a menekültstátusza jogosultságát, vagy képteen integrálódni, annak mindentől függetlenül Kanadában is viszlát van.

Szóval, kedves karlengetők, ne pakoljatok, Kanada a logikán alapszik, nem Hitler meg Vona pajtásaitokon.

2013. nov. 17. 12:52
 7/8 A kérdező kommentje:

Igen és annyira, h pont a cigányok bevándorlásakor döntött így Kanada.

Sőt, Miskolcon még reklámtáblákat is béreltek.

Meg úgy egész Európa:)

2013. nov. 17. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha felre lehet tenni egy pillanatra a politikai partokat, az " izmusokat " az ironiat, akkor itt egy valasz :

Kanada mindig is megertoen fogadta az ide erkezo menekult kerelmeket. Talan kicsit tul megertoen is esetenkent.

A regi szabalyok szerint amig a menekultkerelmet elbiralatak addig a kerelmezo szepen varhatott itt ( eveket sok esetben ) es egesz tisztesseges szocalis ellatast kapott. Ha elfogadtak kerelmet maradt, ha nem kiutasitottak.

Voltak csoportok- sok mas kelet eruropai nem csak a cigok- akik tudvan hogy ugyis el lesznek utasitva, kerelmeztek egy menekultkerelmet, itt voltak evekig, dolgoztak illegalisan, majd amikor eljott a nap hogy el lettek utasitva szepen hazamentek.

Jason Kenney az akkori bevandorlasugyi miniszter ezt a "lukat" tomte be az uj tervennyel, aminek az a lenyege hogy : ha mar elore egyertelmu hogy nem fog sikerulni a menekultkerelmed tekintve hogy EU orszagbol jottel, ne is probald meg, automatikusan el vagy utasitva.

Ha akarsz emigralni, menj el a kovetsegre es kerjed ott ahogy akarki mas.

Hogy ne legyen felreertes : igen a nagy szamu magyarorszagrol jott roma kerelmek volt az ok ami ezt az uj torveny meghozasat siettette.

( remelem azert hogy ekezetek nelkul irtam nem lettem " antimagyar" vagy "hazaarulo " :) Ez vicc akart lenni :)

2013. nov. 17. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!