Baloldaliak! Mi volt az oka, h Kanada hirtelen változtatott a bevándorlási politikáján?
Ugye ultraliberális zászlóshajóként, Amerika Kapitányként mentette meg a rasszisizmus által veszélyeztetett romákat.
Majd hirtelen hazazavarta az összeset és hatalmas hirdetőtáblákon üzent nekik, h a portára nem kellenek.
Mivel én csak egy hülye, részeges, iskolázatlan "jobbikos" vagyok és én ehhez túl hülye vagyok, szeretném, ha ti, mint több diplomás, hatalmas értelmiségiek elmagyaráznátok, h vajon mi történhetett!
Hiszen egy balliberális ország gondolkodásmódját legjobban egy balliberális értheti meg!!!
Biztos benácultak, tarolnak az "ordas eszmék" ott is. :)
(Érdemleges válaszra ne nagyon várj, mert ez kínos nekik.)
Itt van egy jó válasz (második). Ennyi.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__4..
Nem változtatott rajta, ugyanazt tette, amit a beépülni képtelen arabokkal, feketékkel, keleteurópaiakkal is. Aki nem tudja bizonyítani a menekültstátusza jogosultságát, vagy képteen integrálódni, annak mindentől függetlenül Kanadában is viszlát van.
Szóval, kedves karlengetők, ne pakoljatok, Kanada a logikán alapszik, nem Hitler meg Vona pajtásaitokon.
Igen és annyira, h pont a cigányok bevándorlásakor döntött így Kanada.
Sőt, Miskolcon még reklámtáblákat is béreltek.
Meg úgy egész Európa:)
Ha felre lehet tenni egy pillanatra a politikai partokat, az " izmusokat " az ironiat, akkor itt egy valasz :
Kanada mindig is megertoen fogadta az ide erkezo menekult kerelmeket. Talan kicsit tul megertoen is esetenkent.
A regi szabalyok szerint amig a menekultkerelmet elbiralatak addig a kerelmezo szepen varhatott itt ( eveket sok esetben ) es egesz tisztesseges szocalis ellatast kapott. Ha elfogadtak kerelmet maradt, ha nem kiutasitottak.
Voltak csoportok- sok mas kelet eruropai nem csak a cigok- akik tudvan hogy ugyis el lesznek utasitva, kerelmeztek egy menekultkerelmet, itt voltak evekig, dolgoztak illegalisan, majd amikor eljott a nap hogy el lettek utasitva szepen hazamentek.
Jason Kenney az akkori bevandorlasugyi miniszter ezt a "lukat" tomte be az uj tervennyel, aminek az a lenyege hogy : ha mar elore egyertelmu hogy nem fog sikerulni a menekultkerelmed tekintve hogy EU orszagbol jottel, ne is probald meg, automatikusan el vagy utasitva.
Ha akarsz emigralni, menj el a kovetsegre es kerjed ott ahogy akarki mas.
Hogy ne legyen felreertes : igen a nagy szamu magyarorszagrol jott roma kerelmek volt az ok ami ezt az uj torveny meghozasat siettette.
( remelem azert hogy ekezetek nelkul irtam nem lettem " antimagyar" vagy "hazaarulo " :) Ez vicc akart lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!