Mi az istent művel Dennis Rodman a haverjaival Észak-Koreában?
Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 22:49
2/11 A kérdező kommentje:
Mi fűti vajon Kim Dzsong Un iránt?
2014. jan. 9. 23:10
3/11 anonim válasza:
Ha nem járkálna oda busójárás szerűen, akkor a kutya nem ismerné a nevét és nem róla írna minden lap.
4/11 anonim válasza:
Ettől híres lett és ez pénzt jelent neki.
5/11 anonim válasza:
Biztos pénzt is kap érte, de szerintem inkább csak jó bulinak tartja, szeret különcködni, feltűnősködni.
Olyan mint nálunk Győzike.
7/11 anonim válasza:
kutya nem ismerné a nevét?
2x NBA Defensive Player of the Year,2x NBA All-Star,5x NBA bajnok,az egész liga történetének egyik legjobb lepattanózója,védőjátékosa és egyénisége.
de igaz,ő egy senki,nem ismeri senki.
8/11 anonim válasza:
Hidd el, enélkül az akciói nélkül Európában tök ismeretlen lenne. Az átlagember tud mondani max 2-3 híres kosarast...
9/11 anonim válasza:
csak ez a "kutya nem ismerné a nevét" volt erős túlzás.
az USA-ban szerintem kb. mindenki hallotta már a nevét,de még itt is,mert annak ellenére,hogy nem volt egy Jordan kaliberű játékos,elég népszerű figura.
az meg,hogy Magyarországon ismerik-e,szerintem egyáltalán nem izgatja őt :)
10/11 anonim válasza:
Valószínűleg jó pénzért haknizik. Csak úgy csinálja, hogy ebből még feltűnés is legyen. Ha az Egyesült Államokban járkálna mindenféle kosárgálákra, azzal nem tudna bekerülni a hírekbe. Az észak-koreai útjaival meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!