Lehetnek kémek Észak-Koreában?
Létezhet, hogy sikerült ügynököket beszervezni? Adni nem nagyon lehet nekik mit, pénzt nem igazán költhetnek, elmenni nem tudnak... talán a szabadság távoli ígérete?
Illetve elektronikus hírszerzés működhet valamilyen módon? Akár az adatkapcsolat, vagy a telefonok lehallgatása, vagy bármilyen külföldön gyártott eszköz ami képes jelet küldeni a gyártónak?
100% hogy vannak.
És az is 100%, hogy jól rejtőzködnek.
Aki mégsem, azt hamar kivégzik.
Nem teljesen értem, más ország titkosszolgálatának kémei Észak-Koreában tartózkodva, vagy pedig észak-koreai illetőségű kémek más országokban?
Utóbbira van példa bőven, ha jól tudom, főleg Kínában, de sok más országban is élnek észak-koreai beszervezett ügynökök, akik pl. kibertámadásokat indítanak bizonyos célpontok ellen - és így ezeknek a támadásoknak a kiindulópontja sohasem Észak-Korea.
Igen, más országok kémei Észak-Koreában.
Akik írjátok, hogy 100% vannak, mit gondoltok hogy tudnak embereket beszervezni, ha bejutni is ennyire nehéz az országba? Ha valakit be engednek azt 0-24 órában megfigyelik. Hogy veszik fel a kapcsolatot a tartóikkal a beszervezett ügynökök?
"Szerintem frissítsd az ismereteidet a hírszerzés, elektronikus hírszerzés, kémműholdak témakörben..."
Próbálom, csak ahhoz ennél konkrétabb válaszokra lenne szükségem.
Az ügynököknek kommunikálni kell a tartójukkal, az elektronikai eszközöknek - ha nem kifele irányul az adatforgalom - valahogy el kell küldeni az elfogott adatokat... hogyan?
kedves kérdező
ahogy elolvastam a kérdésed, egyből egy új film ugrik be a címe
a berlini akta
koreai kémekről szól, h európában h végzik a dolgokat
nagyon jó akció film.
Egy Dél-koreai bevállalós egyént nem lehet túl nehéz, kinek családja kapja az "fizetést"..
Ha beszéli a nyelvet, gondolom a papírjait sem lenne nagy gond hamisítani egy ottani szinten.
A beilleszkedéssel már inkább van probléma!
Ráadásul hogyan juthatna vezető pozíciókba?
Egy bolti eladó ugyan mit súghatna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!