Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az EU alaptörvényében hogyhogy...

Az EU alaptörvényében hogyhogy nincs benne a melegek házasodásának a joga?

Figyelt kérdés

2014. jan. 4. 07:53
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
92%
Én nem vagyok sem homokos sem biszex de legfőbképp nem vagyok ilyen idióta mint te hála a jó égnek ugyanis nyugodt lehetsz hogy nap mint nap találkozol ilyen emberekkel csak még ahhoz is h*lye vagy hogy erre magadtól rájöjj!
2014. jan. 4. 16:19
 22/38 anonim ***** válasza:
2%
És kit érdekel a véleményed? És kit érdekelnek ők? Engem nem szóval le lehet kopni, és nyeld le a véleményem, te kis libsi! puszi
2014. jan. 4. 16:28
 23/38 anonim ***** válasza:
87%
Látod ezért nem érdekel senkit a véleményed mert műveletlen senki vagy pont olyan akiket jó csicskaként ugráltatni az meg hogy cikizni próbálsz még nagyobb nyominak állít be tipikusan anyuci kicsi fia aki otthon kuksol és nethuszárt játszik!
2014. jan. 4. 16:35
 24/38 anonim ***** válasza:
0%

"És neked mi lenne a jó abban ha a feketék és a fehérek nem házasodhatnának?"

Nekem csak annyi, h nem hülyülne el a népem a négerekkel való keveredés következtében. Sok fehér lány pedig megmenekülne attól, h a párja verje őt, meg vele tartassa el magát. Ezen kívül megszűnne az a lehetőség is, h az állampolgárságért európaiakkal házasodnak a négerek.

2014. jan. 4. 16:49
 25/38 anonim ***** válasza:
66%

24

De miért általánosítasz?Azt hiszed minden néger ugyanolyan?Nagyon is sok jó ember van közöttük jobbak mint az olyan férgek mint te!Nézd csak meg az amerikai elnököt milyen a bőrszíne és mennyivel többet ér emberileg mint a te fajtád!

2014. jan. 4. 16:54
 26/38 anonim válasza:
97%

Én, mint egy magyar nő és afrikai férfi gyereke biztosítalak, hogy sem apám (aki műszaki egyetemet végzett), sem én és a testvérem nem vagyunk hülyék, vagy bármivel kevesebbek mint ti, akiknek tiszta MAGYAR vér folyik az ereikben. Viszont egyre jobban úgy érzem, hogy ebben az országban nincs helyem, és ez főleg a hozzád hasonló értelmiségiek miatt van. Végülis dolgozhatok és fizethetek adót én más országban is, nem kell nekem itt javítanom a nem létező színvonalat. Csak majd ha az összes zsidó, roma stb. illetve az értelmes gondolkozású magyar réteg elhagyta az országot, akkor ne sírjatok, hogy fogy a népesség.

Egyébként eltértetek az eredeti témától.

2014. jan. 5. 14:10
 27/38 anonim ***** válasza:
8%
#25 Nem minden néger ugyanolyan, de a legtöbben igen. Azt pedig erősen kétlem, h az amerikai elnök többet érne nálam emberileg, mert én az ő helyében nem öletném halomra az embereket Afganisztánban és Irakban.
2014. jan. 5. 14:46
 28/38 anonim ***** válasza:
96%

27

Akkor ennyi erővel Angela Merkel és a Francia elnök is egy k*csög ahogy a magyar is hiszen minden NATO tag küld embereket ebbe a két országba és hidd el többet ér emberileg mint te mert te csak egy rasszista bunkó vagy!

2014. jan. 5. 14:50
 29/38 anonim ***** válasza:
0%
Igen, Merkel és a francia elnök is k.csög. És ha rasszisták lennének, még megmenthetnék az országukat.
2014. jan. 5. 14:52
 30/38 anonim ***** válasza:
86%

29

Na látod ezért nem fog senki tisztelni téged mert nulla a z IQ-d és azt hiszed hogy a négerek meg a zsidók miatt tartasz itt pedig azért tartasz itt mert egy szerencsétlen senki vagy!

2014. jan. 5. 14:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!