Az EU alaptörvényében hogyhogy nincs benne a melegek házasodásának a joga?
"És neked mi lenne a jó abban ha a feketék és a fehérek nem házasodhatnának?"
Nekem csak annyi, h nem hülyülne el a népem a négerekkel való keveredés következtében. Sok fehér lány pedig megmenekülne attól, h a párja verje őt, meg vele tartassa el magát. Ezen kívül megszűnne az a lehetőség is, h az állampolgárságért európaiakkal házasodnak a négerek.
24
De miért általánosítasz?Azt hiszed minden néger ugyanolyan?Nagyon is sok jó ember van közöttük jobbak mint az olyan férgek mint te!Nézd csak meg az amerikai elnököt milyen a bőrszíne és mennyivel többet ér emberileg mint a te fajtád!
Én, mint egy magyar nő és afrikai férfi gyereke biztosítalak, hogy sem apám (aki műszaki egyetemet végzett), sem én és a testvérem nem vagyunk hülyék, vagy bármivel kevesebbek mint ti, akiknek tiszta MAGYAR vér folyik az ereikben. Viszont egyre jobban úgy érzem, hogy ebben az országban nincs helyem, és ez főleg a hozzád hasonló értelmiségiek miatt van. Végülis dolgozhatok és fizethetek adót én más országban is, nem kell nekem itt javítanom a nem létező színvonalat. Csak majd ha az összes zsidó, roma stb. illetve az értelmes gondolkozású magyar réteg elhagyta az országot, akkor ne sírjatok, hogy fogy a népesség.
Egyébként eltértetek az eredeti témától.
27
Akkor ennyi erővel Angela Merkel és a Francia elnök is egy k*csög ahogy a magyar is hiszen minden NATO tag küld embereket ebbe a két országba és hidd el többet ér emberileg mint te mert te csak egy rasszista bunkó vagy!
29
Na látod ezért nem fog senki tisztelni téged mert nulla a z IQ-d és azt hiszed hogy a négerek meg a zsidók miatt tartasz itt pedig azért tartasz itt mert egy szerencsétlen senki vagy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!