Sokan féltékenyek Izraelre?
Egy nacionalista pont olyan országra vágyik, mint Izrael.
Enyhe tekintélyelvű jobboldali politika, etnonacionalizmus , egy kis rasszizmus, határrevíziók, jól működő gazdaság, katonaság...
Kell ennél több?
Kerdezo,
Ez a masik ket kerdes ( alul ) is hasonlo hangnemben irodott, te kerdezted volna ezeket is ?
Ha igen, akkor le a kalappal, produktivan telik az ested.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__5..
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__5..
Nem én írtam őket.
Ma ez az első kérdésem.
Te láttad már, hogy Izraelben mennyi színes van?
Abszolút nincs ott hatalmas nacionalizmus. Sőt, egy magyar simán azt mondaná rájuk, hogy liberálisok. Például elég virágzó Izraelben a homoszexuális kultúra, hogy mást ne is említsek. Minden évben van felvonulás és olyankor egész Tel-Aviv azt ünnepli.
Nem féltékenyek, a probléma abban rejlik hogy más, nemzetben gondolkodóknak (akik nem nacionalisták) nem lehet annyit mint Izraelnek, mert pont majd ők fognak még szólni érte és felháborodni és nácit kiáltani.
Nálunk a Jobbik gondolkodik hasonlóan, persze jóval enyhébben és szelídebben, de már a puszta elveik miatt is nácik lettek.
Akkor kérdem én, az amit most Izrael csinál nem meríti ki a nácizmust?
Dehogynem, csak nekik lehet, mert anno a náciknak sem mert senki sem beszólni.
"Te láttad már, hogy Izraelben mennyi színes van? "
Azok csak a rabszolgák.
végül is ezért vesztettek a németek az első világháborúban
Hogy feltekenyek-e, azt nem tudom.
De az teny, hogy az orszag viragzik annek ellenere, hogy allando let-fenyegetettsegben el a kornyezo es tavoli muzulman tenger reszerol.
Izraelnek leádozik, MO-pedig megérett egy szebb jövőre,
ebben is biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!