Nahát, másutt is divat ez a menóra állítás?
Azt hittem, csak itthon ment el az esze a politikusoknak.
Ér pont a Brandenburgi kapu elé.
Német származásúként egyszerűen ledöbbentett, hogy ilyet felállítanak, pont oda.
Állítsák máshova, de ne egy ilyen központi helyre, ne egy ilyen különleges helyre.
Tudok róla, hogy elszabadultak ott a dolgok.
Egy zsinagóga elé felállítani ilyet, azt mondom oké.
De ezen a helyen felállítani ilyet, megbocsáthatatlan bűn.
Előző, te vagy a nagy kapitalista, ebből a kérdésből:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__516..
Egyből érthető a nagy filoszemitizmusod...
Igen. Szerelmeim a zsidók, velük kelnék, velük feküdnék, már nemsokára meg is veszem a jegyet Tel-Avivba, és reményeim szerint ott fogok élni, míg meg nem halok. És igen, törzsgyökeres vadkapitalista vagyok, a kíméletlen verseny híve, aki bármilyen oknál fogva nem bír alkalmazkodni, az egyszerűen dögöljön meg. Na, ezt a választ szeretted volna hallani, tessék.
Komolyabbra fordítva a szót nem vagyok filoszemita, csak néha rácsodálkozom, hogy bizonyos lényegtelen dolgok miért szúrnak szemet egyes embereknek. Itt csupán arról van szó, hogy a kérdező utálja a zsidókat, és körülbelül ennyi. Én is látom nap, mint nap a menórákat, és maximum arra gondolok, hogy "jé, ez itt van", és ennyi, mert huszadrangú, teljesen bagatell, senkit nem érdeklő kérdés. A világ zsidók általi elnyomása nem ezáltal megy végbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!