21-es
Akkor te nyilván nem tudsz arról,hogy például Románia a szomszédunk.
Velük szinte sosem voltunk jó viszonyban, nem a politikusokon múlott, egy felmérés szerint már CSAK a románok 60%-a utál minket, és hallottam olyan felmérésről is miszerint jobban utálják a magyarokat mint a cigányokat (bár azt is olvastam,hogy a cigányokat utálják jobban, szóval ez nem tény, csak pletyka) ami viszont tény,hogy kölcsönösen utáljuk egymást.
A szlovákokról meg a szerbekről már nem is beszélek (bár a szerbek jobban utálnak minket mint mi őket)
Nem a csehek utálják a szlovákokat. Fordítva. Mert az első ČSR-ben nem adták meg az ígért autonómiát, mert minden hivatalban csehek voltak, postán, vasúton, iskolákban a tanárok... Persze ez csak így lehetett mert nekik volt értelmiségük. De válni is a szlovákok akartak.
Közmondásuk volt: čecha do mecha, mecha do vody (csehet a zsákba, zsákot a vizbe). Meg olyan találós kérdés: mi a közös a cseheknél és magyaroknál? - szlovákok.
Mivel a csehek nem közvetlen szomszédok, gyűlölködés sincs. Ők a lengyeleket nem szeretik meg a németeket. Területi igények miatt mindkettőt. A lengyelek szeretnék szilézia cseh részét, a csehek szilézia lengyel részét. A németektől meg félnek, mert hátha egyszer számonkérik rajtuk az elrabolt német vagyont és földet.
" Magyarokat MINDENKI útálja, aki ismer
minket.
Igazság az, hogy szerencsétlen egy nép
vagyunk -.- Ostoba politikusok, hazudozást
tűrő nép stb"
Tanulj meg írni te szerencsétlen!
Téged elhiszem, hogy utálnak. Vagy nem is vagy "magyar"?
Én is ott éltem, lenézik a magyarokat de utálni nagyon ritkán.
Romániában sem utálja a magyarokat kb senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!