Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaz, hogy mi a PC polkorrekt...

Igaz, hogy mi a PC polkorrekt beszéd, azt az egész világon az amerikai USA zsidók határozzák meg?

Figyelt kérdés
PC,

2013. nov. 2. 18:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én úgy tudtam, hogy a pirézek és a szabadkőművesek által alkotott titkos rend, mely az indokolatlan abortuszra való buzdítással akarja kiirtani a magyarokat, mert itt van a föld szívcsakrája, amit már a Dalai Láma is megmondott, és ezzel lehet irányítani a világ sorsát, és aki a Kárpát-Medencét uralja, az a világot is uralja. Nem? Egyébként az "amerikai USA zsidók" mások, mint a rendes zsidók, mert a szomszédom egy sima zsidó, és most teljesen megzavarodtam, hogy utáljam e vagy sem.
2013. nov. 5. 00:14
 12/15 A kérdező kommentje:

Léteznek zsidók csak ök nem kritizálhatók, mert antiszemita leszel ha ezt meg merészeled tenni.

Fényezni, imádni és rajongani illik értük, hiszen a Holokauszttal, ezt egyszer s mindenkorra kiérdemelték.

2013. nov. 30. 12:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Bármelyik népet, nációt, vallást, etnikumot szabadon kritizáhatod ,de egy kivétel van...
2013. nov. 30. 12:55
 14/15 anonim ***** válasza:

"Bármelyik népet, nációt, vallást, etnikumot szabadon kritizáhatod ,de egy kivétel van..."

És ez a magyar... És a német, és az kínai, és bármelyik nép, melyet egy gyenge önkritikával rendelkező ember magának vall.

2013. nov. 30. 13:05
 15/15 paradoomer ***** válasza:

Guillaume Faye: Minden világos? - „politikailag inkorrekt” információk a szellemi méregtelenítéshez

[link]

2014. márc. 18. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!