Angela Merkel miért undorodik a német zászlótól?
A németek miért állnak ilyen furcsán a "nemzet / haza / hazafiság / nemzeti identitás" dolgokhoz ?
http://www.youtube.com/watch?v=kq8aWnDJphI
Nem undorodik. De ott semmi helye nem volt a zászlónak.
Ez a nemzeti identitás hangoztatása csak nálunk ekkora divat. Németországban nem lobogtatnak zászlókat, csak tartják a népi szokásaikat, hagyományaikat. Ez többet jelent, mint a zászlólobogtatás.
Nálunk a nagy nemzeti öntudattal összefér a halottak napi Hallowen.,meg a többi amerikai szokás.
Én félig német vagyok, de nem vagyok ilyen nemzetellenes.
Nem vagyok az a fajta akinek egy kis héber ráolvasással ki lehet mosni az agyát.
Nem fogok a zsinagógák előtt térden csúszni és nem fogok egy zsidónál sem bocsánatért esedezni.
Amikor a jenkik és a britek megszállták némethont ,az emberek többségéből egy komplett konzumidiótát csináltak.
Ellenben Japánban másként volt,náluk a többség nemzeti érzelmű.
Angela Merkelt egy frigid kamujubboldalinak tartom.
"Németországban nem lobogtatnak zászlókat, csak tartják a népi szokásaikat, hagyományaikat."
Már ha nem morognak érte a kedves liberálisok.
Az idei Oktoberfesten sokan öltöztünk nemzeti ruhába, jóval többen, mint az előző években, sőt minden évben egyre többen.
És ez a liberálisoknak nagyon böki a csőrét.
# 4
Az nem tűnik fel, hogy az a süllyesztő, ahol most vagyunk, a "pokol alatt található több száz szinttel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!