11/15 anonim válasza:
Japán az egyik legfejlettebb ország. Én hosszú ideig voltam kint, amit ott megtapasztal az ember azt sehol máshol nem.
Amugy azért fejlődik gyorsabban mint a többi orzág, mert normálisan, éjt nappallá téve dolgoznak az emberek.
12/15 anonim válasza:
9-es válaszoló vagyok, 11-es akkor te tudod hogy mi a különbség a világ és Japán között. Aki tv-ben és egyébb dolgokból ismeri csak Japánt, az nem tudja felfogni hogy milyen egy szuper fejlett országban élni. Japán ma ott tart ahol a világ 150 év múlva fog, mostmár már lassul a fejlődése mert Japán elérte azt a határt amikor már szinte nincs hová fejlődni a jelen korban. Tokyo, Osaka, Yokohama olyan városok amelynek nincs párja a földön. A vasuthálózata a legfejlettebb, már az 500-600 km-es távolságokat is 2 óra alá tudta csökkenteni a Shinkanshenek révén amelyek átszelik az országot. A metró és földalatti hálózat úgyszint egyedi a világon. Olyan nagy cégek mint a Pioneer, Sony, Panasonic, JVC, Onkyo, Toshiba, Sanyo, a legmodernebb és legfejletteb dolgokat gyártják, a termékek pedig évekkel később kerülnek ki a külföldi piacra, amikor már Japánban elavultá válik, a nyugatnak akkor lesz szupern modern :)
13/15 anonim válasza:
12/es válaszoló, 11-es vagyok. Teljesen igazad van. Én is azt veszem észre, hogy aki nem járt ott egyszerűen nem érti hogy mitől olyan jó Japánban élni. Magyarország nagyon-nagyon el van maradva Japán mögött mind gazdaságilag, mind technikailag (meg ahogy észrevettem a toleranciát tekintve is).
14/15 A kérdező kommentje:
rendben, köszi mindenkinek a válaszokat :)
2013. okt. 9. 14:54
15/15 anonim válasza:
11-es, nagyon messze ál Magyarország tőle. én jövő márciusban 10 évre ismét visszatérek Japánba, de valószínű hogy örökre ott maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!