Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen következményekkel jár...

Prométeum kérdése:

Milyen következményekkel jár hogy Amerika csődbe jutott? Egyáltalán még meddig marad világ hatalom Amerika? előbb vagy utóbb bekövetkezik a krak és eléri a gazdaság az adó plafont!

Figyelt kérdés
Szerintem a jólétet max még 7-8 évig lehet mesterségesen fenntartani Amerikába!

#gazdaság #következményekkel #jutott? Egyáltalán #még meddig marad világ hatalom #az adó plafont!
2013. okt. 4. 22:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem egészen ezt mondta de azt mindenféleképpen hogy 2027-ig világ hatalom lesz kína, és addigra össze omolhat usa vagy legalábbis 3. legerősebb világ hatalom lesz. csak még a hadserege erősebb az Oroszországnak mint Kínának. Azért lásuk be hogy ez a adósság plafon emelés hosszabb távon fenntarthatatlan annyi adóssága van usá-nak ami már a felhő karcolóig így is. Szerintem a háttérbe az is áll hogy az amerot szeretnék bevezetni a dollár helyet szép lassan é új usát-akarna felépíteni.
2013. okt. 20. 22:02
 12/19 Shai-Hulud ***** válasza:
Értem. Szóval nem egészen ezt mondta. :-)
2013. okt. 21. 08:43
 13/19 A kérdező kommentje:
Azért azt lássuk be hogy sok minden van ami szigorúan titkos,mint pl: A Kennedy gyilkosság, rosveli esett,stb épp ezért is sok minden lehet a háttérbe amiről fogalmunk sincs vagy csak sejtjük.
2013. okt. 21. 11:47
 14/19 A kérdező kommentje:

osztályharc

A kizsákmányoláson alapuló osztálytársadalmakban a kibékíthetetlenül ellentétes érdekű osztályok harca a hatalomért, a megtermelt javak elsajátításáért. Valamennyi ilyen társ.-nak az osztályharc a legfőbb hajtóereje. Az osztályok kibékíthetetlen ellentétében az új termelőerők és az elavult termelési viszonyok konfliktusa jut kifejezésre, s ezt a társadalmi forradalom, az osztályharc legmagasabb formája oldja meg. Továbbá osztályharc folyik a korábbi és a későbbi társ. forma uralkodó osztályai között is, ennek eredménye végül a fejlettebb forma megszilárdulása és az azt képviselő osztály győzelme. Az osztályharc a társ. gazd., pol. és ideológiai területére egyaránt kiterjed. Kiterjedése és erőssége elsősorban az adott osztály fejlettségi fokától függ.

Read more: [link]

2013. okt. 21. 12:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Jól látom én,hogy a rosszmájúság bánt téged Amerikával szemben?
2013. okt. 22. 19:41
 16/19 A kérdező kommentje:
Igazándiból jobban zavar engem hogy megint a bőlömbika hangú merkel lett a német kancellár. Persze az lenne a legjobb ha paradigma váltás lenne a politikába és nem a adósság, és az imf-hitel növelése lenne a meghatározó hanem inkább valami új ideológia.Megfogjátok látni hogy azért van ez a nagy adóság Amerikába hogy tudatosan léépítsék az amerikai alkotmányt és felépítsenek egy új Amerikát és bevezessék az amerot.
2013. okt. 23. 16:13
 17/19 anonim ***** válasza:
81%
Hát,hogy mi az az ameró,azt én nem tudom,de azt igen,hogy erősen tündökölsz önmagad előtt,gondolom ok nélkül.
2013. okt. 23. 19:12
 18/19 A kérdező kommentje:

Ismét a nemzet és a nemzeti keret lesz fontos

Bayer Zsolt: Ha a szakralitásból és a Bibliából indulunk ki, itt az ideje, hogy rádöbbenjünk arra, a nyugati világ a Bábel tornyát építi körülbelül 50-60-70 éve. A dolog kezd a végkifejlet felé közeledni. A Bábel tornyát építi a globalizáció, az, hogy ma a nyugati világban a Lingua Franca helyett itt van a Lingua English, de oly módon, hogy 500 szóval egy életét le lehet élni és lehet egzisztálni. Minden egyforma, az internet maga a Bábel tornya kézzel fogható valósága, ahol ugyanazt kínálja szellemi értelemben is vágyak szintjén gyakorlatilag az egész világnak, és mindenki megérti a másikat. Tehát épül a Bábel tornya, de hamarosan össze fog omlani, és azt fogja mondani a szakralitás: emberek vissza az alapokhoz, a torony ledőlt, és mindenki kezdjen el ismét a saját nyelvén beszélni. Ez magyarra lefordítva azt fogja jelenteni, hogy ismét és megint a nemzet és a nemzeti keret lesz fontos, egyedül és kizárólag a nemzet fog számítani, illetve, ami az egyén számára a legszélesebb keretét jelenti majd a létezésnek. Mindenki nyugodjon meg, ebben semmi ördögi nincs, ez csak a visszatérés lesz a normalitáshoz. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy az a normális világrend, mint ami ma van, az jó, ha megjegyzi: ez maga az abnormalitás. Bővebben a Háttér-kép legutóbbi adásában: [link]

2013. nov. 1. 17:44
 19/19 A kérdező kommentje:
Ez a lényeg amit posztoltam!
2013. nov. 1. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!