Szerintetek is túl messzire mennek ezek a Femenes nők?
Divat fasizmus?Ez most komoly?
Egy másik akciójuk során pedig Franciaország miniszterelnökét akarták megtámadni.
Szörnyűek.
Mit akarnak ezzel elérni?
Amúgy ez a céljuk, a polgárpukkasztás.
Illetve hosszútávon, hogy minden nő álljon a sarkára, és utálja a férfiakat...
" Nem h.lyébbek mint a gárdisták..."
Én úgy tudom, olyat hallottam, hogy a gárdistáknál voltak akik az árvíznél is segítettek.
Hány kretén agyament turbófeminista szokott ilyet csinálni pölö?
6:
Több ezren voltak a gátakon segíteni. Nők is. Honnan veszed, hogy feminidták nem?
Ja mert a gárdisták mindenhol hirdetik magukat. Hisz muszáj kitűnniük, hogy ilyenkor is megjegyezzék őket, ne csak mikor falvakba járnak terrorizálni.
" Ja mert a gárdisták mindenhol hirdetik
magukat. Hisz muszáj kitűnniük, hogy
ilyenkor is megjegyezzék őket, ne csak mikor
falvakba járnak terrorizálni."
Mert a turbófeministáid mit csinálnak?
Mutogatják a tőgyeiket! Hú de sok ész kell ehhez.....!
Mi az a "terrorizálás"? Ők vernek félholtra embereket néha párszáz forintért?
Élnek a véleménynyilvánítás szabadságával. Ne te próbáld megmondani, hogy hogy kellene másnak viselkedni addig, amíg a társadalmi keretrendszerbe belefér a dolguk.
Nevetségesnek tartom őket, de az őket kritizálókat is, főleg, ha magyarokról van szó, akiknek egész pontosan 0,0000 közük van a témához.
"Nem tudni, miért pont Nina Ricci bemutatóját vágta tönkre a FEMEN, mert a shown egyébként semmi felháborító nem történt – nem voltak a modellek az átlagosnál soványabbak, nem volt szőrme a kifutón, etc."
Hát, ha ezek a modellek szerintük "nem soványabbak az átlagosnál", akkor milyen lehet az, ha igen?
Egy hatalmas legális maffia az egész divatbiznisz. Mellékes, hogy ki és miért tüntet ellenük. Megérdemlik.
A feministákról nem vagyok valami jó véleménnyel, de itt most véletlenül egyetértek velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!