A magyar kormány a délvidéki "magyarverések" problémája miatt megvétózhatja-e Szerbia belépését az EU-ba?
Még egy adalék,köszi a legutóbbihoz,mert azt amit Ön mindennap átélhetazt mi idehaza nem érthetjük meg.Ez biztos.
A Beograd-Nis közötti autópálya szakaszon haladtam,amikor tárcsával 120 km-es tempónál elém ugrott egy rendőrnő, éppen megtudtam állni,/képzeljék ha elütöm/megállított,benézett a kocsiba,majd közölte,hogy tovább mehetek. Nem engem keresnek.Na ez a balkáni styl.
" Nem szabadna kollektíven büntetni.
Ez kb. olyan mint amikor az ittas állat módjára
viselkedő, romboló drukkereket
"megrendszabályozzák" egyből
magyargyülőletről ajvékolnak."
Te nagyon nem vagy képben a dolgokkal, van magyarellenesség, vagy azok nem számítanak?
Más esetben a hozzád hasonlóak rikácsolnak a leghangosabban rasszizmust kiáltva!
Egyébként ,hogy Szerbia bekerülhessen az unióba,a "dögtemetőket" is fel kellene rendesen tárni,gondozni kellene a sírokat,mint ahogy mindenhol az Eu-ban gondozzák/lásdd a budaörsi német,vagy a solymári szövetséges temetők/.
Ezek elemi dolgok,ha ez nem megy mit várhatunk ettől a néptől,tehát igenis ameddig ez nem megy várni kell.Úgy mint a kisiskolással,ha nem megy akkor év ismétnés.
Nem szégyen az csak kellemetlen.
Miért kell a magyar temetőkben a sírokat összetúrni,ledönteni a kereszteket,és mindíg ha felállítja a család akkor is le kell dönteni MIÉRT?.
A bűnösöket pedig soha nem találják meg,ez azért már feltűnően így zajlik a Délvidéken.
"Te nagyon nem vagy képben a dolgokkal, van magyarellenesség, vagy azok nem számítanak?"
Öszintén: Ha kimennek a "magyar drukkerek" és szétbarmolják a vonatot és a fél várost, ártatlan embereket vegzálnak-bántalmaznak találomra az utcán, akkor ezek elsősorban rendbontók. És a többségi normális magyarság szégyenkezik is miattuk.
Meg miért kellene a honfitársai- dolgokat emlegetni, ha valaki mondjuk Dél -Amerikából "csempészikedik".
Nem beszélve a mindenkori embertelenségről,ahogy az emberekkel mindíg is bántak,legyen az a Titói partizánok,vagy a szabad,vagy reguláris erőkben szolgálóak.
Mindenkit véresre vertek,megkínoztak.Volt olyan eset,hogy valakit karóba húztak ,ez 1946-ban is megtörtént Ujvidéken.
Miféle Wirtschaft ez?
" Ha kimennek a "magyar drukkerek"
és szétbarmolják a vonatot és a fél várost,
ártatlan embereket vegzálnak-bántalmaznak
találomra az utcán, akkor ezek elsősorban
rendbontók. "
Honnét tudod, ott voltál?
Igaz ez a focibalhé nem a szerbeknél volt, de mindegy.
A "kanadai menekültek" nem szégyenkezel, ha már itt tartunk?
Én amiatt szégyenkeztem egyszer, hogy egy külföldi azt hitte, hogy csak cigányok laknak Magyarországon meg Kelet-Európában.
Mert az ő országába "menekültek" cigányok és ott is cigányosan viselkedtek.
Tessék , indulhat is a rasszistázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!