Most, hogy mindenki nagy meglepődésére kiderült, hogy nem a Szír kormány használt vegyi fegyvert, vajon mit fog tenni obama? Bocsánatot fog kérni Szíriától, hogy ekkorát koppant a **** fejével?
Én már az nap tudtam, amikor vegyi fegyvert használtak...
Ebben a polgárháborúban a Szír kormány nyerésre áll... csak egy csökevény agyú, szellemi fogyatékos, retardált barom vetne be vegyi fegyvert egy olyan szituációban, amikor nyerésre áll..
A lázadók voltak, hogy kiprovokáljanak egy nemzetközi beavatkozást... nem jött össze a terrorista lázadóknak.
Mert nem is volt érdekes.
Az USA csak a befolyását akarta növelni a térségben viszonylag olcsón. Nem is érdekelte semmi részlet.
Szerencsére az Orosz medve feltámadni látszik és helyre tette az ismét mindent a befolyásért és a pénzért USA t.
Hidd el, ha Putyin nem olyan kemény a G20on mint a vídia, az USA egyszerűen megszállja és teljesen mag aalá gyűri az érdekeinek megfelelően kényszeríti a szíreket.
És ugye nincsenek gyarmatosítók?
Mikor derült ki?
Mert, hogy tudtuk eddig is, az tény. De linkelne valaki erről valamit, mert én nem találom.
Már augusztus végén volt egy ilyen kérdésem, videóval.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__4..
Most honnan jött ez, hogy mindenki nagy meglepetésére kiderült? Nem értem a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!