Honnan tudhatom valakiről, hogy zsidó?
Hogyha nem vallásos akkor nagyon nehezen.
Ha vallásos akkor, nem eszik sertéshúst ,szombatot megszenteli, nem utazik, nem dolgozik szombaton.
Nagy orr,dús fekete haj,fekete szem,hosszú pofaszakáll. Képzelj a fejére egy kalapot és ha nagyon ráillik,akkor van már egy kis esély hogy talán az.
Hogyan idegesítsd,mérgesítsd fel őket? Elég jellegzetes karmozdulat,fekete bakancs,kopasz fejbőr meg egy szimbólum a ruhádra...
"Szereti a pénzt! Ez nem vicc, tényleg így van!"
Szerintem mindenki szereti a pénzt a mai világban..
"Szerintem mindenki szereti a pénzt a mai világban.."
Szerintem meg soha ne hazudj. Én például a pénznél jobban semmit sem utálok a világon.
"Szerintem meg soha ne hazudj. Én például a pénznél jobban semmit sem utálok a világon."
Akkor add nekem az összeset, ami van neked :)
Miért akarod idegesíteni a zsidókat? Amúgy Magyarországon nem sokat találsz.
Ha csak annyi a célod, hogy zsidókat idegesíts, akkor viszont könnyű dolgod van. Egyszerűen felkeresel egy zsidók által frekventált helyet, például egy nagyobb város zsinagógáját. Igaz, ezek is elég kihaltak szoktak lenni, de azért még mindig ott lesz a legkönnyebb dolgod. Illetve van néhány, ahol azért gyakran megfordulnak emberek.
Amúgy, tegyél meg annyi szívességet, hogy előre értesíted a rendőrséget. Ha csinálsz valamit, akkor vállald is érte a felelősséget! A börtönben legalább lesz időd tanulni, az úgy is rád fér.
Elég könnyen. A legtöbbjüknél ránézésről látszik. Nem valami szépek. Aztán a vezetéknévről is lehet következtetni.
A 10-es kommentetet meg remélem törlik, mert az írója egy kis porbafingó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!