Tényleg igaz lehet az a kijelentés, miszerint "Addig nem lesz változás, amíg el nem csattan az első pofon a parlamentben"?
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülyeség, de én már csak a képviselők öklének hiszek.
Ez szerintem bebizonyítaná, hogy az ellenségeskedés valós, és nem csak a népnek adják a műsort, miközben megy az összekacsintgatás, üzletelés, stb.
2013. aug. 26. 00:11
11/12 anonim válasza:
Ahhoz a népnek kéne a pofonokat osztania a parlamentben, hogy ebből változás szülessen.
12/12 anonim válasza:
Szerintem se jo irany, nagyon nem. Meg a szornyu jobbikot sem fizikai eroszakkal , hanem valasztoi meggyozesevel kell visszaszoritani. A valasztonal a pofozas joga!
Igaz, viktor ez most kisse korlatozta az uj valasztasi torvennyel (reszleteket inkabb nem itt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!