Miért nem költözöl határon túlra?
Úgy van!
Borneó és Celebesz, miénk volt és miénk lesz! Indonéz és maláj kissebbséget Magyarországnak!
"vissza lehet csatolni bizonyos területeket etnikai alapon."
Ilyen alapon Szlovákia déli része és a Vajdaság most is Magyarország része kéne legyen. De nem az és itt hasalt el az elgondolásod.
Kérdező és a többi IGAZI magyar fiú / lány : ugy segíthettek a dolgon, hogy családot alapítotok és 4-5-6-7 gyermeket nemzetek / szültök, akik közül 1-2 letelepedhetne az említett helyeken és ezt minél tömegesebben kellene tenni.
Igy tettek az albánok is és most övék Koszovó.
"Kérdező és a többi IGAZI magyar fiú / lány : ugy segíthettek a dolgon, hogy családot alapítotok és 4-5-6-7 gyermeket nemzetek"
A zállam meg majd eltartja, megmenti őket. Én is nemzek 7 gyereket és elmegyek sírni a napló c. műsorba, hogy milyen gonosz a világ mert nem tudom eltartani a nettó 80 ezres béremből. Persze, tudom, ebben az országban (vagy legalábbis ezen az oldalon) én vagyok az egyetlen alul iskolázott, tróger senki, aki képtelen túllépni a bűvös százast. Azt hiszem ezért nem is szaporodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!