Liberális kisebbség védők, az ilyen kijelentéseknél ti nem éreznétek furán magatokat?
Amerikában ahol mostanság lelőttek néhány feketét mert lövöldöztek vagy bűnöztek, és ügye ez mostanság nagy port kavart (bezzeg csak 10 évvel ezelőtt semmi nem lett volna...).
Erre megszólalt ott valamelyik fekete Chicagoban ahol köztudottan sok fekete lakik és nagy a bűnözés, hogy ők vannak többen és megvédik magukat.
Nekem ez egy burkolt hadüzenetnek tűnt.
Ott is azért eléggé sok fehér mosdatja a bűnöző feketéket, ők nem érzik egy kicsit árulónak magukat?
Mert én úgy látom hogy amikor segély kell, akkor mindenki jaj de egyenlő, meg büntetni kell a fehéreket ha megvédik magukat a bűnözőkkel, illetve próbálják az emberek éberségét elaltatni.
Aztán amikor történik egy ilyen eset, hát csak ki bújik a szög a zsákból hogy bizony a feketék marhára nem hisznek a nagy liberális eszmékben, amik őket akarják védeni meg egyenlővé-fehérré-tenni mert bizony ilyenkor csak összefognak fajilag és szembe mennének a fehérekkel (tehát ők is erősen rasszisták), és csak azt várják hogy ők legyenek többségben, és majd akkor lecsapnak az addigra elaltatott és már kisebbségben lévő fehérekre.
Aztán amikor majd a fehér él majd gettókban és majd számon kéri hogy na de hát liberalizmus van, az nevelt ki titeket ilyen bátorrá, akkor hol vannak a szabadság jogaim, mert ügye mint fehér mi emeltünk fel titeket és pátyolgattunk.
Akkor majd a fehér jól összeveri ha le nem lövi, és bizony kialakítanak egy kő kemény rasszista rendszert, mint ahogy ez van a gettókban is.
Kérdésem az hogy ha a feketék is meg akár milyen más bajos kisebbség is, sokkalta inkább hajlamos a rasszizmusra, akkor miért véditek őket?
A fehérek már annyira idiótán birkák és türelmesek, de mégis ők a rasszisták? De ha a fehért éri is valami hátrányos megkülönböztetés nem kezd el rasszizmusról beszélni, még ha jogos lenni akkor sem.
De ha meg is próbálná a ti fajtátok aki szintén fehér, öngyilkos áruló módon nem hogy szolidaritást nem vállalna, hanem egyenesen neki menne, és az ellenséget védené.
Olyanokét akik bizony sokkalta rasszistábbak mint a fehér, mert az első kis dologra már azonnal összeállnak egységgé, és nem a bűnözők ellen fajtól független, hanem kifejezetten a többség, ez esetben fehérek ellen. Tehát egy nem rasszista alapon történő problémából azonnal rasszistává tesznek avval hogy nem már úgy tekintenek a problémára hogy azt fehérek követték el direkt feketék ellen. Ez ügye már zsigeri fasiszta hozzáállás.
De ha egy fehér megvédi magát a támadó feketétől, akkor még ő kérjen bocsánatot. Holott a fehért tökre nem érdekelte hogy az milyen fajú, egyszerűen csak mint támadót lőtte le. Erre milyen baromságot húznak rá az egészre hála nektek? Mert hogy a bőre színe volt a bűne, könyörgöm aki pisztollyal rohangál az utcán és lövöldözik, az ellen most akkor nem lehet védekezni, mert az fekete és az védett faj?
Pont ezzel fogják, fogjátok a rasszizmust még pluszban gerjeszteni (bár ezt megteszik maguktól is az ilyen kisebbségek az ilyen közösség ellenes viselkedésükkel).
Nektek miért célotok az hogy faji feszültség legyen, amikor pont hogy állítólag ez ellen dolgoztok?
Miért védetek sok esetben bűnös embereket szándékosan, és miért terelitek el szándékosan el a bőrszín felé a dolgokat, vagy hangsúlyozzátok ki hogy más faji tartozás, és biztos ezért történt.
Mert én azt látom hogy direkt gerjesztetek evvel, és hergelitek a kisebbségeket a többség ellen, illetve a közösségi normák ellen.
Mert bizony egy fehér embert is lelőne a rendőr ha ugyan ezeket csinálná, akkor miért kell ezt rasszizmusra terelni? Ti egyenlővé akarjátok tenni az embereket, holott folyamatosan felhívjátok a figyelmet a különbségekre, és még egy látszólag semleges problémából is igyekeztek faji ellentéteket gerjeszti.
Ugyan azt csináljátok mint a nácik, ugyan azok vagytok.
A nácik önvédelemre hivatkoznak, ti meg a kisebbség védelmére. Miért védtek ti másokat, akik azt nem érdemlik meg? Miért vagytok ti ördög ügyvédjei? Láttál már olyan fekete vagy cigány jobb védőt aki egyszer is kiállt egy fehérért? Azok még akkor is egymást védik rasszista szolidáris módon ha a vak is látja hogy nincs igazuk. Ti meg a saját fajtátok torkának ugrotok mindig csak hogy feszültséget gerjesszetek ott is ahol, alapból nem lenne.
Aki bűnöző arra kivétel nélkül ugyan azok a szabályok vonatkoznak, miért akartok egyeseket törvényen felül emelni, pozitívan megkülönböztetni? Ez is rasszizmus. Miért gerjesztetek faji feszültséget ha pont ennek a megszüntetése a célotok? Ez meg fasizmus.
Végeredményben a liberálisok a legnagyobb fasiszták vagy ha az jobban tetszik nácik.
Mert az említettek alapjáraton nem gerjesztenek olyan feszültséget vagy tesznek semmi olyat amivel ráindokolhatnának az általatok rájuk erőltetett jelzőket.
Ti ugyan azt csináljátok mint csak fordítva.
Ők támadás alatt is csak védekeznek, míg ti védekezve is támadtok. Arra még nem gondoltatok hogy ti is csak fehérek vagytok az ő szemükben, és ha kiszolgáltátok őket, ti is dögsorsra fogtok jutni?
Te sem engeded be a wc-be mert az a legkisebb hogy összegyúrmázza a wc-t, mert ezt rokonok is megtehetik, avval a különbséggel hogy róluk tudod tényleg wc-re mennek, és nem csak szétnézni. Te is tudod hogy az idegentől pláne a cigánytól tartani kell, foghatod itt akármire.
Ezt a micro macro statisztikát meg nem kéne isteníteni mintha valami ember feletti dolog lenne. Tudod miből lesz a macro? A sok kis microból. Az én microm hogy magam körül látom hogy viselkednek, a macrom pedig az hogy a faluban, városban hogy viselkednek. Én nem statisztikákra hagyatkozok, mert akkor akár öngyilkos is lehetsz ha ennyire nincs benned túlélési ösztön, mert a természetben aztán mutogathatnád a statidat hogy kevés fehért embert öl meg az oroszlán ha épp te lennél az az 1% akit az első szafariján elkapna egy, mert bátran kiszállna a kocsiból hiszen papíron kevés rá az esély. A másik 99% túlélné mert a valóságra, a valós helyzetre, tapasztalatokra támaszkodik, ők tudnák hogy az oroszlán ragadozó és támadni fog, ez hiába előítéletes rasszizmus, attól még igaz, és életet menthet.
Tudod ki az aki nem előítéletes rasszista?
A ma született csecsemő, de ő egy vicsorgó farkas szájába is belemászna nevetve.
De például egy állat kölyök már gyakran születésekor tudja hogy mi az amit el kéne kerülni, illetve az anyja mellett kéne maradnia, aki nem ezt teszi, az vacsora lesz.
Az ilyen liberális szemléletű állatok kiszelektálódnak, mert ez a hozzá állás életveszélyes, szándékosan élet ellenesen elnyomja a túlélési gyanakvó ösztönöket.
A ragadozók között érdekes nincs ilyen liberális hozzáállás, azok pontosan tudják hogy mit akarnak és kitől. Aki megmondja egy birkának hogy ne utáld a farkast és ne gondold hogy minden farkas megakar enni, az a birka vesztét akarja, mondjuk egy bárány bőrbe bújt farkas?
Mert a farkasokon kívül senkinek sem érdeke hogy a birkát megegyék.
Visszatérve erre a macrora, te aki imádott uradul fogadtad a statisztikát, tudhatnád hogy nem a méret a lényeg. Ami folyamat, jelenség, lezajlik 10ből 8nál az valószínűleg lefog zajlani 100ból 80nál és mondjuk az aktualitás kedvéért 10millióból 8 milliónál.
Megyek az utcán egy relatív jó környéken és azt látom hogy 2 cigány méregeti egy földszinti erkélyen lévő nagyobb vasdarabot, konkrétan odamentek az erkélyhez és bekopogtak az ablakon gondolom avval hogy megvennék ( persze ez csak egy ilyen kamu indok, azt nézték meg hogy van-e otthon valaki).
Megkérdeztem mit akar maga itt, jáj hát csák a vását vettem volna meg ha nem kell néki.
Mondtam neki hogy ismerem az ott lakót és tudom hogy nem akarja eladni.
Aztán nem sokkal utána tényleg összetalálkoztam vele csak látásból ismerjük egymást, és mondtam neki hogy jöttek a tippadók. Ő meg mondta hogy igen, 2 hete besurrantak hozzá, és pénzt vittek el, és azóta redőny lent, ajtó ablak bezárva.
És természetesen cigányok voltak.
És mivel nem ők az elsők, a híradó állandóan tele van ilyenekkel. Meg hogy az időseket állandóan csak "fiatalok" rabolják le. Szerintem az a hülye aki ebből nem von le egy következtetést. Falu szinten van 10 problémás cigány, kisváros szinten 100, nagyváros szinten 1000, országosan szinten 1 millió, Európai szinten 10 millió.
Még a nagy liberális franciák is dózeróljak el a putrikat, meg küldik haza őket a francba, és kollektívan előítéletesek avval hogy nem adnak román, bolgár személyire vízumot.
És miattuk nem tolják ki a Schengeni határt, nyílt rasszista titok.
Ami van kis szinten, ugyan az zajlik nagy szinten is, csak a számok másak, ennyit tudhatnál nagy statiszta.
De ha nem hiszel nekem akkor nyugodtan boltolj cigánnyal, engedd be a házadba, menj el a 8. kerület cigányok lakta részére akár most nappal egy értékesebb telefonnal meg nyaklánccal, kíváncsi vagyok meddig bírnád, meddig élnél.
De te egyiket sem csináltad még, mert valahol ott fent laksz rózsadombon, azért van ekkora szád.
Én tudom mert volt ott hivatali ügyem, és ismertem hallomásból a helyet, előre megterveztem az utamat kerültem az ilyen utcákat, és legszakadtabb ruháimba mentem semmi óra, pénz vagy telefon.
És még így is éreztem hogy méregetnek az utcán, tudod te milyen szar érzés amikor a saját hazádban egy idegen kisebbség miatt kell fényes nappal is félni? Dehogy tudod te. És a sok kis féreg még védi is őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!