Igaz, hogy Oroszország népessége ismét növekedésnek indult?
Nem. Nézd meg a wiki-t, a valóságban annál is rosszabb, mert oda is a buherált orosz adatok kerülnek.
1,7 körül van a termékenységi ráta, 2,1-től stagnál egy nép. Sok az illegális bevándorló a volt szovjet köztársaságokból, ezért erősödött meg ott a nacionalizmus is, ami szétrepesztheti a föderációt.
Aztán nézd meg ezt a térképet:
Tatárföld, Csecsenföld, Dagesztán, Udmurtia mutatja a legnagyobb természetes szaporulatot, magyarán a terrorista iszlámfészkek gyarapodnak. Szerintem Oroszországnak 20 éven belül vége a mai formájában.
Csak ideiglenesen és ahogy az előző is írta az oroszok aránya folyamatosan csökken az országban.
Egy 7. osztályos Földrajz tankönyv (Földrajz 7. - A kontinensek földrajza. Mozaik Kiadó - MS2609T. Hetedik változatlan kiadás - 2009.):
"Oroszország lakossága fogy.Bár a népességszám csökkenését mérséklik a volt szovjet köztársaságokból visszatelepülő oroszok, sok a kivándorló is (pl. kutatók)."
Ez alapján, ahogyan már előttem is írták, ugyanúgy csökken Oroszország népessége, mint ahogyan hazánké, bár nem akkora üteemben és mértékben.
Egyébként a kérdező erre a híradásra gondolhatott:
A Kuruc.info hozta le a Forbes Magazin nyomán. Hogy igaz-e, vagy sem, azt nem tudom, mindenesetre érdekesek a korábbi hozzászólók által adott linkek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!