Hitler nemcsak féltékenységből akarta kiirtani a zsidókat?
"Akkor miért irtott ki 8 milliót?"
Jah jó. Nincs több kérdésem.
Igazad van kérdező, de ez eddig sem volt titok és lehetett tudni.
Le is írja a Mein Kampf-ban azt, amit te is mondasz.
"Látta bennük a potenciális erőt, akik esetleg átvehetik hosszútávon a német birodalom fontosabb rangjait."
Igazából pont az az volt velük a baja, hogy át is vették és folyamatosan rohadt miattuk a német társadalom...
Egyes történészek azt állítják, hogy maga Hitler apja is zsidó származású volt, és az őt terrorizáló zsidó apja ültette bele azt a tudatot, hogy egy ilyen kapzsi, zsarnok ,,fajnak,, nem szabad fennmaradni. Ebből nem tudom mi igaz, mindenki saját maga döntse el.
Szerintem inkább az tett rá egy lapáttal, hogy nem vették fel a bécsi művészeti akadémiára, az ő véleménye szerint pedig azt őt tesztelő zsűri zsidókból állt. Bizonyára azért képzelte a zsidót ezekbe az emberekbe, mert összetörték az álmát, amely ugye tovább fokozhatja a gyűlöletet. Ezután Bécsben dolgozott utcai festőként, mely során több gazdag bécsi polgár vett tőle képeket, akikről úgyszintén azt állapította meg, hogy magas százalékban zsidók.
Nem lehet tudni, hogy honnan ered a gyűlölete, az én véleményem szerint az utóbbi két elem biztosan nagy hatással volt gondolkodására.
mennyi hülyeség megy itt..
minden jóízlésű ember utálja a zsidókat :D és itt vége a történetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!