A balliberálisok miért akarják az Európai Unióban tartani Magyarországot?
" És baloldali
vagy, érthető, hogy nincs sok agyad."
És állítása szerint szerb vonal is van benne, úgyhogy innét érthetsz miért a szerbek pártját fogja és antimagyar.
Nekem két véleményem van: Az egyik az, hogy az EU eredetileg nem is lenne hülyeség, de szerintem akármennyi támogatást is hívunk le az EU-tól az megengedhetetlen, hogy beleszóljanak a belpolitikába. Most mondanám el, hogy nem vagyok Fidesz-es távol álljon tőlem, hogy egy olyan pártot támogassak aki így megnyirbálja a személyiségi jogokat az országban és a a közmédiában propaganda adót csinál. De az mégis nonszensz, hogy az EU társadalmi kérdésekben is beleszól az ország életébe. Gazdasági oldalról teljes mértékben egyet értek, hisz a pénzek nagy részét ők adják, így érhető, sőt elvárom a kontrollt, de hogy ezt fegyverként használják... Szégyen!
A másik dolog sokkal prózaibb. Szerény véleményem szerint, az EU-ba lépés Magyaro. történetének egyik legpozitívabb fordulópontja. Hogy miért? Szabad tőke és munkaerő áramlás és szabad költözködési jog. Ez a tény valamint, hogy a Schengen-i határokat létre hozták és hogy a kettős állampolgárságot a kormány megszavazta több dolgot értek el, mint a 1920-as, 30-as évek elején a revizionista politikusaink nem lebecsülve az ő érdemeiket sem.
És még egy dolog a kérdezőnek. Nincsenek gyáraink, iparaink, gazdaságunk romokban... Igen, de szerintem azért a rendszer váltás utáni privatizáció és a kárpótlási jegyek inkább felelősek mint az EU.
"Remélem, hogy az olyan emberek, mint te, nagyon hamar elhullanak valamiben!.."
Íme a magyar keresztény-nemzeti polgár megnyilvánulása. Ilyen egy tipikus magyar jobboldali. Egyebek között ezért "szeretünk" benneteket és hőn bálványozott pártjaitokat annyira.
Engem nem érdekell a nép irtás és fogalmam sincs mijen a gzadasága lehet nem kellet volna beveni mert tőb csoró órszág nem kell nem tudodm.
De hogy mért példálózunk egy negyed évszázados népirtásal?
Nem tudom.
De ti mért példálpztok trianonal ? MAjd egy évszázada tőrtént . Ez is ugyan ojan.
ad.1. Nem vagyok sem antimagyar sem liberó, sem liberális!
ad.2. Van bennem osztrák is ha erről van szó, amúgy a horvát hajógyáras példát valaki konkrétan említette (egyébként nézd meg a II. világháborúban mit műveltek a horvát fasiszta bábállam keretében az ottani szerbekkel...
ad.3. Viktorka küzd az EU ellen, ugyanis a csúnya gonosz Európai Unió nem akarja elnézni, hogy ő mint "kereszténydemokrata", álnemzeti miniszterelnök nyomorba dönti a saját "szeretett" népét, és amúgy NEM A MAGYAR NÉPPEL VAN BAJUK MERT AZ NEM A FIDESZ MEG A MOSTANI KORMÁNY!!!!!!!!
ad.4. azt hogy egy külföldi cégnek kell figyelnie az "óriási nemzeti érzelemtől átítatott" ájtatos s**gfej kormányotokat, hogy ne rabolja le a saját népét, meg olyan dilettáns hogy fogalma sincs alapvető diplomáciai dolgokról az inkább az ország presztízsének a lejáratása, büszkék lehettek ezekre...
ad.5. én meg azt csodálom hogy titeket, meg a jobbikos, meg a többi szélsőséges idiótát megtűrik ezen az oldalon!
ad.6. rengetegbe került a népnek hogy bekerültünk az EU-ba, amin kívül van élet, csak nem Magyarország számára!
ad.7. nem értem mi a bajotok nektek a Rákosi-rendszerrel, amikor egyetlen dolgot nem tudnék mondani, amit eddig a "kormány" nem annak mintájára csinált! Az államosítás már kommunista módra elindult, és ahogy nézem a takarékszövetkezetekkel folytatódik! ÁLLAMOSÍTÁS, törvényesített maffia rablás!
ad.8. sok mindenki akart sokfélét 25 évvel ezelőtt, de 25 évvel ezelőtt nem az volt a megállapodás, hogy 2013-ban kezdjünk el külsőségeiben is visszatérni a Rákosi érához, sőt ha nekem azt mondja valaki akkor, hogy ezt Orbán Viktor által vezetett kormány fogja megtenni 25 év múlva(!) tuti beleröhögtem volna a pofájába!
ad, 9, Nemzeti dohányboltok ti szerencsétlenek! A NEMZETTŐL VETTÉK EL!!!! Vagy a Fidesz a NEMZET, meg a jobbik?! K**va nagy tévedés!!!!!!!!!!!
Mindenki tudja, hogy a pénz- és a hatalomvágy sok mindenre képes. Ez vonatkozik a külföldi vezetőkre is. Ha egyszer ravaszsági versenyt rendeznének egymás ellen az EU-s és a magyar vezető politikusok, akkor nem tudom, hogy ki nyerne, de hogy a rókák csúnyán kikapnának mind a két féltől, az biztos!
De visszatérve a mi vezetőinkre, valaki egyszer azt írta, hogy "Ha a sz_rt nemzeti színű szalagba csomagoljuk, az attól még sz_r marad." Hát ez szerintem nagyon találó és szellemes megfogalmazás! Én a "nemzeti dohánybolt" kifejezést egyébként teljesen kabaréba illőnek tartom. Először nem is tudtam, hogy ezt komolyan is gondolják. Nekem is erősen olyan érzésem van, hogy a Fidesz szándékosan összemossa az ország teljes lakosságát saját magával. Azt gondolják, hogy amit ők akarnak, az egyenlő az ország teljes népességének az akaratával, tehát a "népakarattal". Ez pedig a ravaszság netovábbja, de hát nem kell ahhoz nagy tudás, hogy az ember belássa: a politikusok menthetetlenek, akármelyik párthoz is tartoznak! Egyszerűen nem értem, hogy hogyan képesek az emberek még mindig milliószámra valamelyik pártra szavazni, holott már sokszor "bizonyítottak" az elmúlt több mint 20 évben! Össze-vissza hazudnak, csalnak, lopnak minden oldalon, és ez sajnos most sincsen másképpen!
Az Unióra ebben a jelenlegi áldatlan helyzetben lehet, hogy szükségünk van, mint szükséges rossz, de ha normálisan működnének a dolgok a világban, akkor nem lenne szükség semmilyen szervezetre, közösségre. De ehhez viszont gyökeresen meg kellene változniuk az embereknek, és ez nem az EU létezésének, vagy nem létezésének a kérdése.
Az alapkérdésre válaszolva:
A józan gondolkodásúak akarják az EU-ban tartani az országot, a politikai hovatartozásuk mellékes - értsd: jobb és bal is ezt akarja.
Miért? Mert tudják, hogy Magyarország momentán nem tud önállóan létezni. Apróságaink vannak, kis sikerek néhány területen, ami piacképes ma is, ám ezek nem bírják el az egész ország eltartását. Valahova tartoznuk kell, segítségre van szükségünk gazdasági téren, és a választék elég szűkös: vagy az EU, vagy semmi. Bevállalta az ország, amikor a tagságra szavaztunk, és nem igaz, hogy senki nem tudta, hogy milyen feltételekkel kerülhetünk be. Az erről való felvilágosítás folyt a csapból is akkoriban. Az eltelt idő alatt nem változott semmi, csak néhányan most jöttek rá, hogy láblógázás nincs, üzem szétlopása nincs, táppénz csak úgy, hogy üdülni mehessen nincs, és így tovább. Nem mondom, ez egyeseknek elég traumát okoz, mert nem ehhez szoktak.
Az alkotmányunk és más új törvényünk körüli hiszti, nem "csak" az EU alkotmányával és törvényeivel ütközik, hanem a magyar lakosság érdekeivel is. Van, amelyik csak felszínesen, van, amelyik húsbavágóan. Amikor az EU illetékesei erre szót emelnek, akkor gyakorlatilag neked, a "kisembernek" is segítenek, amellett, hogy a tagországokra vonatkozó szabályokat emlegetik.
Lehet szidni bizonyos dolgok miatt az EU-t, de nélküle nehéz lenne az éltünk. Olyan ez, mint a házasság: Szerelmeddel együtt az anyóst is megkapod, tetszik, vagy nem tetszik. Ha jót akarsz, békében kell élni vele is.
"me a magyar keresztény-nemzeti polgár megnyilvánulása. Ilyen egy tipikus magyar jobboldali. Egyebek között ezért "szeretünk" benneteket és hőn bálványozott pártjaitokat annyira."
Szerintem te tévedésben élsz. Ne általánosíts, mert ezt én mondom, nem más, mellesleg ha egy baloldali vagy liberális nem kedvel, vagy nem kedveli a nemzeti oldalt, akkor mindent jól csinál az a nemzeti oldal!
"ad.3. Viktorka küzd az EU ellen, ugyanis a csúnya gonosz Európai Unió nem akarja elnézni, hogy ő mint "kereszténydemokrata", álnemzeti miniszterelnök nyomorba dönti a saját "szeretett" népét, és amúgy NEM A MAGYAR NÉPPEL VAN BAJUK MERT AZ NEM A FIDESZ MEG A MOSTANI KORMÁNY!!!!!!"
Lesz@rom a Fideszt, mert nem vagyok fideszes. Ám az unió kettős mércét alkalmaz Magyarországgal szemben.
"ad.4. azt hogy egy külföldi cégnek kell figyelnie az "óriási nemzeti érzelemtől átítatott" ájtatos s**gfej kormányotokat, hogy ne rabolja le a saját népét, meg olyan dilettáns hogy fogalma sincs alapvető diplomáciai dolgokról az inkább az ország presztízsének a lejáratása, büszkék lehettek ezekre..."
De most itt te kikhez beszélsz amúgy? Mert nekem ezt hiába mondod, mert nem vagyok fideszes.
"ad.5. én meg azt csodálom hogy titeket, meg a jobbikos, meg a többi szélsőséges idiótát megtűrik ezen az oldalon!"
Én sose értettem ezt. Balliberálisok szerint szélsőséges, antidemokratikus a Jobbik. De végül is ti ugyanolyanok vagytok, mivel be akarjátok őket tiltani, üldözni akarjátok őket stb.
"ad.6. rengetegbe került a népnek hogy bekerültünk az EU-ba, amin kívül van élet, csak nem Magyarország számára!"
Na ez a demagógia.
"ad.7. nem értem mi a bajotok nektek a Rákosi-rendszerrel, amikor egyetlen dolgot nem tudnék mondani, amit eddig a "kormány" nem annak mintájára csinált! Az államosítás már kommunista módra elindult, és ahogy nézem a takarékszövetkezetekkel folytatódik! ÁLLAMOSÍTÁS, törvényesített maffia rablás!"
Sokat lehetne említeni. Nincsenek például kínzások, ÁVH. Téged sem visz el, mert szidod a kormányt. Függetlenül attól, hogy kommunista módon viselkedik a Fidesz.
"ad.8. sok mindenki akart sokfélét 25 évvel ezelőtt, de 25 évvel ezelőtt nem az volt a megállapodás, hogy 2013-ban kezdjünk el külsőségeiben is visszatérni a Rákosi érához, sőt ha nekem azt mondja valaki akkor, hogy ezt Orbán Viktor által vezetett kormány fogja megtenni 25 év múlva(!) tuti beleröhögtem volna a pofájába!"
Ja, ez nagyon hihető. Te, aki mindent és mindenkit szidsz, aki tőled kicsit jobbra van.
"ad, 9, Nemzeti dohányboltok ti szerencsétlenek! A NEMZETTŐL VETTÉK EL!!!! Vagy a Fidesz a NEMZET, meg a jobbik?! K**va nagy tévedés!!!!!!"
Most megint hogyan kapcsolódik ide a Jobbik? Nincs is kormányon, te miről beszélsz?
"Valahova tartoznuk kell, segítségre van szükségünk gazdasági téren, és a választék elég szűkös: vagy az EU, vagy semmi."
Amúgy akik így gondolkoznak. Azok a világtérkép nyugati oldalát ismerik csak?? Keleten is vannak államok, akik gazdaságilag fejlődnek még mindig, és ahol testvérnépnek tekintik Magyarországot, pl. Törökország.
A kérdésed: A balliberálisok miért akarják az Európai Unióban tartani Magyarországot?
Egyik válaszod: Szerintem te tévedésben élsz. Ne általánosíts.
Te se általánosíts akkor, amikor egy kalap alá veszed a balliberálisokat.
"Az unió nem zárat be semmit. A szabad közös piacnak pont az a lényege, hogy szabad. Nem jöhet olyan ukáz Brüsszelből, hogy "Tisztelt Hajógyáros! Az Európai Unió nevében felszólítom, hogy hajógyártási tevékenységét 15 napon belül szüntesse be! Üdvözlettel: J. M. Barrosso""
Igen? Akkor miért zárt be az elmúlt egy évbe röptiben mindjárt kettő?
A hülyeségnek is van határa, de téged biztos nem kaptak el a VÁM-osok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!