Miért mondják Magyarországra hogy Európa alja népe, amikor ott vannak még a románok is?
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 18:42
1/14 anonim válasza:
Ki mondott neked ilyet?
Egyébként a cigányok az alja;)
2/14 anonim válasza:
Románok is jobbak, mint mi sajna :/
3/14 anonim válasza:
Gyűlölködésben elsők a magyarok, ahogy a kérdés mutatja
4/14 anonim válasza:
Ki mondott ilyet kérdező?
Én még nem hallottam senkitől ezt , 1-2 vadliberális magyargyűlölő "magyart" leszámítva.
5/14 anonim válasza:
Ezt csak az mondja aki már teljesen megbutult és hozzá teszem ilyet néhány retardált MAGYARON kívül senki sem mond még a szlovákok sem...
6/14 anonim válasza:
Én is, én is...
kíváncsi lennék rá, hogy ki mondott ilyet?
7/14 anonim válasza:
Aki mást aljanépez, az valóban az aljanép.
8/14 anonim válasza:
19:03
Ez a szó csak a magyarban létezik, szóval nem túl hízelgő, amit mondtál :(
9/14 gazi válasza:
Ki mondot tilyet - ki mondott ilyet... hát...
szerb nacionalisták... nem a valamit asztalra letevő fontos emberek a véleménye számít... pffhhh ugyan már, a szerb nacionalistáké eccsém'.
10/14 anonim válasza:
Mi a románokkal meg bolgárokkal egyetemben azért kerültünk be hogy olcsó munkaerőt szolgáltassunk. Többre nem vagyunk hivatottak, sőt még erre se nagyon mert mint kiderül mi inkább élősködni megyünk ki nem dolgozni, ami miatt nem túl jó a megítélésünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!