Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Belgiumban már gyerekek is...

Belgiumban már gyerekek is választhatnak eutanáziát. Ez már azért abnormális, nem?

Figyelt kérdés
[link]

2013. jún. 21. 14:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval szerinted normális ez akkor?"

Kimondom: IGEN, normális!

Ehhez nem elég egy szeszélyes dilije a betegnek, orvosilag bizonyítani kell, hogy az állapot javulására igenis nincs kilátás, hogy tényleg embertelen szenvedéssel jár. A "téves" eutanázia ilyen értelemben ki van zárva.

A belgák erre is ki fognak dolgozni egy rakás biztosítékot, nem fogják elkapkodni, nem hülyék mint az itteni törvényhozók.

Arról nem is beszélve, hogy egy tartósan szenvedő gyerek sokkal érettebbé válik, mint egy-két felnőtt.

2013. jún. 21. 23:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez megint olyan, amit a kívülállók nem tudnak elképzelni. Én nem tudom milyen érzés lehet pokoli kínokat átérezni napi szinten. Nem éreztem még soha óriási fájdalmat, pláne nem hosszú évekig. Szerintem normális. Ő tudja, hogy szenvedni akar-e vagy nem.
2017. dec. 2. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!