Nahát a svájciak is ilyen hülyék?
Nem bírom Balog Zoltánt , de a tojással dobálás túlzás.
Ilyen agymosott idióták laknak Svájcban?
A sok pénz tényleg butít....
Vagy , a másik lehetőség ,hogy egyes bal-lib oligarchiák lefizették a tojásos embereket.
A tojással dobálózás egyáltalán nem normális és civilizált viselkedés.
A foci ultrások szoktak hasonló barbárságokat csinálni.
Nem szeretem a Fityiszt meg a bandáját ,de ez nem megfelelő vélemény nyilvánítás.
Primitív módszerek egy ellenszenves ember ellen. Svájcban is vannak ezek szerint, roppant meglepő módon olyan emberek akik véleménykülönbségüket csak ilyen primitív eszközökkel tudják kifejezni.
A bal-lib oligarchákat belekeverni, akik lefizették a kőgazdag, ám elképesztően primitív svájciakat, (akikből persze mind a 7,725 millió pont ilyen) csak szerintem barokkos túlzás?
Csak olyan primitívek, mint a Gyurcsányt tojással dobáló jobbantak. :D
Tudtam, hogy Svájc fényévekre áll a magyar mentalitástól, és fejlett ország, most már annak is világos ez, aki eddig kételkedett.
Respect, svájciak.
"...a másik lehetőség ,hogy egyes bal-lib oligarchiák lefizették a tojásos embereket."
Persze, a Gyurcsány meg a Bajnai műve ez is, -mi?
Nem Balog Zoltánon vagy a Fideszen van a hangsúly.
Lehetett volna akár Kóka János vagy Szanyi Tibor is ,a lényeg amit mondott , amiről előadást vagy mit tartott és nem a személye.
Nem a személye miatt dobálóztak.
"nekem sem tetszik az, amit a kormány a cigányokkal tesz.Nagyon rövid pórázra vannak engedve a vadak."
Pedig pont az a baj, hogy egyáltalán nincs póráz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!