Belaruszban és Moldovában mennyire megyek átlagban az orosszal?
Belaruszban kb. mindenki beszél oroszul, hisz hivatalos nyelv. Moldovában szerintem inkább a román a menő.
Moldovának a nagy része romániába jár át dolgozni, szóval szerintem hagyd xd
Belaruszban pedig ugye kényszerfoglalkoztatás van, azaz gyakorlatilag alig van munkanélküli, de szerintem külföldinek max diplomás állás jutna valahol a fővárosban.
Ez már inkább politikai kérdés, lehet hogy külön kellene feltenned. Érdekes, miért pont Moldávia érdekel?
Fehéroroszországban természetesen boldogulsz az orosszal, vagyis boldogulnál, de nem tudom hogy van-e egyáltalán munka külföldiek számára..
Sok cikk szól arról hogy Moldovában sokan azért nem akarnak egyesülni mert látják hogy a románok milyen "éretlenül" bánnak a magyarokkal, azaz ha a kisebbséggyűlölő agresszív nacionalizmus alábbhagyna Romániában, akkor lehet hogy Moldova is érdekeltebb lenne.
De ez már csak politika, független az eredeti kérdésedtől.
Azt vedd figyelembe hogy ezt a cikket egy román írta és érdekes hogy még ő is belátja mennyire 'rosszul' viselkedik Románia. Tapasztalatom szerint ez ritka.
De az tényleg érdekelne hogy miért pont ez a 2 ország érdekel munka szempontjából..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!