2/13 anonim válasza:
mert drogos volt, elmebeteg volt, meleg volt, talán nő is volt, tuti skizofrén is volt, és természetesen teljesen őrült..ahogy azt megtanulhattuk a dokumentumfilmekből :)
gondolom tényleg azért, mert nem festett elég jól.
3/13 anonim válasza:
A világ mindenesetre jobban járt volna, ha felveszik...
4/13 Andizsuzsi válasza:
Nem volt annyira szar, googleban számtalan képe van fenn. Mindenesetre jobban jártunk volna, ha felvelszik.
5/13 anonim válasza:
Sztem tök szépeket festett
6/13 anonim válasza:
Mert a képei alapján az építészetet ajánlották a számára. Ezt le is írta.
De szerencse, hogy nem ezen pályákon helyezkedett el.
7/13 anonim válasza:
Igen, ha már annyira műveltnek hiszeitek magatokat, és olvasnátok hiteles forrásokat is, akkor ott van a Mein Kampf, amiben leírja azt amit az utolsó is írt.
És én örülök hogy a politikában folytatta pályafutását.
8/13 anonim válasza:
18:38
"És én örülök hogy a politikában folytatta pályafutását."
Tényleg??? Mit is ért el ez az 'áldott jó' Dolfi bácsi a politikában? :)
9/13 anonim válasza:
Végülis a hetvenmillió halott és Európa (benne Magyarország) szétrombolása illetve a keleti régiók a szovjetek bevonzása tényleg csodálatos teljesítmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!