Hogy lehetne megtartani Európa faji összetételét?
"Áruljátok már el, hogy ott keleten titeket miért pont ez izgat?"
Pont nyugaton élek már én is.
"és furcsamód szomáli/bangladesi/pakisztáni/indiai stb. bevándorlóval még nem találkoztam aki ne tudott volna angolul,"
Én igen, bár én nem Angliában vagyok. Barátnőm él ott a családdal, ő is találkozott ilyenekkel.
"tehát amíg valakinek vallási vagy lelkiismereti okok úgy diktálják, hogy ő igenis takarja az arcát miért ne tehetné meg?"
Mert ez itt nem szokás, és úgy illik, hogy ahol befogadnak, ott én alkalmazkodom. Mondom úgy, hogy én is bevándorló vagyok, igyekszem pár dolgot megtartani (kaja, kultúra), de ettől függetlenül én alkalmazkodom a befogadó ország szokásaihoz, törvényeihez. Amúgy meg a tolerancia kétoldalú, tehát ne sírjon senki, hogy fogadjam el olyannak amilyen, ha tőle ezt viszont nem kapom meg. És úgy gondolom, hogy nem nagy kérés a bevándorlókhoz az, hogy pofikát látni akarunk, ha már az ő országukban én nem mehetek végig normális európai öltözékben a férjem kezét fogva (nem csókolózva vagy botrányosan viselkedve).
" Persze gondolom nektek ott kelet-Európában nagyon idegen lehet, hogy vannak más kultúrák, meg más vallások, de itt nyugaton, ahol az emberek nagy része már túllépet ezen, csak a szélsőséges iskolázatlan demagóg elemek problémáznak velük,"
Tévedsz, nézd csak meg egyes országokban a kommenteket.
" az iszlám világban egyszerűen nők végzik az ellenőrzést"
Nem vagyok hívő keresztény, nem tudom mikor jártam utoljára templomban, de csak szólnék, hogy Európában nem az iszlám világ van, ami az iszlám szabályai, törvényei szerint működik. Egyes bevándorlók kultúráját, szokásait addig lehet tolerálni, ameddig nem ütközik a befogadó ország törvényeivel.
12: "Az európaiak meg olyankor mindig kereszténnyé válnak amikor megjelenik valami ami muszlim, "
Én nem lettem ettől keresztény, az sem zavart, hogy két hete beállt az egyik utca forgalma mert pont jött ki a tömeg a mecsetből és vagy 5 percig ültünk a kocsiban. Na és, körmenet és futóverseny miatt is álltam már.
Az viszont már zavar, hogy a Szent Tolerancia nevében olyan dolgokat várnak el, amit ők maguk nem óhajtanak biztosítani nekem a saját országukban (öltözködés, vallásgyakorlás). A vallásszabadság addig terjed, amíg az adott ország törvényeit és szokásait nem sérti. A törvény egyértelmű, a becsületgyilkosságok ügyében nincs is vita köztünk, viszont azt is el kell fogadniuk, hogy az itteni szokásokhoz alkalmazkodniuk kell. Európa nagyon toleráns, kimehetsz az utcára fejkendőben a tested eltakarva vagy spagettipántos topban és miniszoknyában is. De a szélsőségek nem elfogadottak, ez vonatkozik a burkára és az egyes afrikai törzsek viseletére, amikor a férfiak egy bambuszrudat vagy mit húznak a farkukra.
Persze előfordul az ilyesmi nekem is van kollégám akit akármennyire is szeretek mivel muszlim testvérem, hihetetlenül lusta, de attól még nem kell az iszlámot elítélni, mert a vallás nem tanít ilyesmit (sőt valójában mindig oda kell rá figyelni, hogy ne hozzunk szégyent a vallásunkra). Összesen pár ország van, ahol a turistáknak is kötelező a vallási öltözet, de nem hiszem, hogy ezek egyike is olyan nagyon érdekes lehetne számodra a fenti soraid után (a vízumról akkor már ne is beszéljünk). Míg a nyugati világban az a normál, hogy minél több legyen kint akár a testből, akár a magánéletből, addig az iszlámban ez pont fordítva van minél többet takarsz, tartasz meg a férjednek annál értékesebb vagy, tehát, szerintem elvárható, ha egy muszlim országba jársz (bár a turistásabbakban nem igazán foglalkoznak az öltözékkel) akkor ne botránkoztasd meg azokat -akik a feleségükén kívül más nőnek még csak a lábát se látták- a sajátoddal, míg nem hiszem, hogy normális embert olyan nagyon zavarna, hogy az utcán aki jön vele szembe annak nem látod csak a szemét, engem sokkal jobban zavar amikor, egy nőnek mindene kint van, főleg ha még ronda vagy esetleg dagadt is, vagy amikor két férfit látok egy parkban csókolózni (ne értsetek félre csinálja nyugodtan csak ne olyan helyen ahol gyerekek vannak, én max nyelek egy nagyot), tehát szerintem vannak nagyobb problémák is öltözködés/viselkedés szempontjából mint a niqab, amit eleve nagyon kevesen hordanak, ha meg valóban azonosításról van szó akkor a nők 99%-a együttműködő, az a már valóban elhanyagolható kisebbség aki nem, nem hiszem, hogy nagyobb gondot jelentene, mint a keresztény szélsőségesek.
Az Óceániában használatos pénisztok, pedig szintén egy olyan darab ami azért nem elfogadott egy európainak mert túl keveset takar, tehát szerintem nem lehet egy napon említeni viselőit azon muszlim nőkkel akik annyira szemérmesek, hogy még az arcukat is elfedik. Mint mondtam el lehet innen menni vissza Algériába vagy Pakisztánba, de akkor nem tudom ki fogja a szemetet elvinni, takarítani, taxit vezetni, és arról ne is beszéljünk, hogy a most születendő muszlim kisgyerekek (mert ugye Belgiumban talán már több muszlim születik mint "belga") munkájából lesz majd a mi kettőnk nyugdíja is biztosítva.
"Aha, csak Japán népessége cserébe rohamléptékkel csökken."
És nem ez kell legyen az elsőrendű cél ilyen drasztikus túlnépesedés idején?
Az ősmagyarokat is kiakarták irtani, mert a szűk negyede volt csak iráni típusba tartozó, a többiek a mongoloid nagyrasszba tartoztak.
Amúgy a mai magyarok bő kétharmada is kb. kétharmadrészt ázsiai ősökkel büszkélkedhetne, ha tudna róla.
Nem származási, hanem kulturális problémák vannak. Bár anno gallokat is idővel beolvasztotta a latin kultúrkör.
Mert miért is ?
Gondoljunk csak bele?
Hogyan is álltunk Európával a menekültáradat előtt?
Egy velejéig rothadt, korrupt, kultúráját konzumidiotizmusra cserélt kiöregedő gyarmatbirodalomról van szó.
Most már az USA lábtörlőjének is kevés...
De megjelni néhány néger a határon, és mindenki el van borzadva...
Mitől is?
Hogy ez a nagy rakás okos megmondóember meg pénzügyi zseni képtelen kezelni a pénzügyi válságot, a politikai válságot, és most a menekültválságot is...
"Nekünk" bennszülötteknek nem sikerült évszázadok óta elmozdítani ezt a korrupt rabló társaságot a vezetésből...
És most mi védjük meg a hatalmukat a beáramló sokkal kevésbé udvarias tömegtől?
Nem-e lehetne-e esetleg elképzelni, hogy a meglevő vezetőink SOKKAL nagyobb veszélyt jelentenek számunkra, mint a beáramló menekültek?
A lebutított "fehér" ember már nem képes forradalmat csinálni...
De ezek a feketék lehet, hogy megteszi a szivességet, és elkergetik ezt a bagázst.
És AKKOR a fehér ember megmutathatja a VALÓDI kutúrális és emberi fölényét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!