Hogy lehetne megtartani Európa faji összetételét?
Húzz jó nagy falakat magad és a barátaid na meg a többiek közé és mondogasd magadnak, hogy nem szaladt el melletted a világ.
Lehetsz a 21. század Csörgheő Csulija.
Ebbe nagyon nem lehet belenyúlni.
Viszont abba igen, hogy a nagy semmire egyik réteg se szaporodjon. Pl. bevándorlóknak semmi segély meg idehozom a népes famíliát és igényeljük ezt meg azt a juttatást.
A kultúrát meg lehet őrizni (táncház, konyhaművészet, még a vallás is), de szigorúan csak akkor, ha az az adott ország törvényeivel nem ütközik. Én a burkát betiltanám egész Európában. Ez itt az a hely, ahol az arcról való azonosítás fontos. Természetesen nem kell levetkőzni az arab nőknek, kendőt is lehet hordani, de az a minimum, hogy a pofika szabad. Akinek nem tetszik, az mehet haza a sivatagba és ott annak öltözik be, aminek akar.
Arra is valahogyan kötelezni kellene a bevándorlókat, hogy az adott ország nyelvét tanulják meg.
Meg lehetne tartani , csak sok a hülye liberális.
Japánban is megtartják.
Oda senkit nem engednek letelepedni szinte , itt is azt kellene.
Megfelelő politikával meglehetne tartani.
A másik , hogy megfelelő demográfiai mutatókkal nem kellenének bevándorlók , Európán kívüli munkások.
Nagyon egyszerű. Sokkal több gyereket kell csinálni. Ez kimondottan hozzáállás kérdése. Addig, amíg ez nem változik, esély sincs erre.
A másik: Nem kell lustának, vagy finnyásnak lenni, és el kell vállalni az olyan munkákat is, ami például a brit kezének piszkos és ugye bevándorlókkal végeztetik.
Hirtelen most ennyi jutott eszembe, de még biztos van ezernyi lehetőség.
"Aha, csak Japán népessége cserébe rohamléptékkel csökken."
Az jelenleg nem akkora baj ,mivel túl van népesedve.90 millió lenne az ideális népességük.
De , hidd el ,amikor majd kell , ők be fogják indítani a "gyerekgyártást".
Áruljátok már el, hogy ott keleten titeket miért pont ez izgat? Több munkahely lesz Szabolcsban vagy Borsodban, ha ti az itteni bevándorlókat szidjátok? Elég régóta itt élek, és furcsamód szomáli/bangladesi/pakisztáni/indiai stb. bevándorlóval még nem találkoztam aki ne tudott volna angolul, míg magyar/román/lengyel hihetetlenül sok van itt aki egy mukkot sem tud, és ezerrel veszi fel a segélyeket mindenféle kamu indokkal (persze most már ez sem lesz olyan könnyű mint eddig volt). Ha nyugat nem engedi őket ide be akkor a szociális háló összeomlik, mivel a lakosság fogy, nincs kinek a béréből levonjanak annyi pénzt, amennyiből a már nem dolgozók illetve a munka képtelenek szociális ellátását biztosítani tudják, arról nem is beszélve, hogy angolt/franciát/svédet még nem láttam kuli munkát csinálni. Az emberi jogok egyik alapvető pontja a "gondolat, lelkiismeret és vallás szabadsága" tehát amíg valakinek vallási vagy lelkiismereti okok úgy diktálják, hogy ő igenis takarja az arcát miért ne tehetné meg? Persze gondolom nektek ott kelet-Európában nagyon idegen lehet, hogy vannak más kultúrák, meg más vallások, de itt nyugaton, ahol az emberek nagy része már túllépet ezen, csak a szélsőséges iskolázatlan demagóg elemek problémáznak velük, a személyazonosításra valóban kell valami megoldást keresni, ez a jövő, és nyugat problémája, halottam számozott "karszalagokról" amit a személyihez adnak, de az iszlám világban egyszerűen nők végzik az ellenőrzést (mármint ugyebár nők előtt megmutathatja az arcát).
P.S. Nyugaton a magyarokat és keleti "társainkat" legalább annyira nem kedvelik, mint azokat akiket ti is szidtok tehát szerintem az fontoskodásotok eléggé alaptalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!