Külhoni magyarok! Szeretnétek újra Magyarországon élni
(lent)?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem,hogy szeretnétek,ha ahol most laktok (Szlovákia,Erdély,Délvidék,Kárpátalja,stb.),az újra MAGYAR FÖLD legyen. Most nem az érdekel,hogy úgyse lehet,meg ilyenek,hanem hogy szeretnétek e? És még annyi:jól bánnak veletek ott,vagy inkább elnyomnak,vagy milyen a viszonyotok az országhoz,ahol éltek?
2013. máj. 13. 20:08
1/6 anonim válasza:
Nekem barátnőm felvidéki ezért ő nevében írok. Egyszer megkérdeztem, hogy, ha lenne egy népszavazás hogy Magyarországhoz, vagy Szlovákiához tartozzanak, akkor mégis hová tenné az X-et? Magyarországot mondta :)
Amúgy (ahogy én észreveszem) mivel a környék magyar többségű ezért nem bánnak a magyarokkal kifejezetten rosszul. Csak magasról le vannak tojva. Él félmillió magyar egy tömbben, de magyarul persze nem lehet érvénesülni, ha ott él valaki, csakis csak szlovákul. Persze van pár magyargyűlölő idióta meg szkinhed az ottani tótok közt, de azonkívül, hogy egyszer csúnyán néztek rám, egyszer meg meg akartak verni a szkinhedek, semmi baj nem volt :)
2013. máj. 13. 21:27
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszodat! )
2013. máj. 13. 21:29
3/6 anonim válasza:
Romaniaban megy az agymosas, a magyar nemzeti onerzeted leheto legjobban valo megtorese, mar gyermek kortol allami szinten. Ennek ellenere az emberek nem hajlanak (sajnos persze vannak akik hatat forditanak nemzetuknek) viszont a tobbseg mar annyit csalodott az anyaorszagban aki semmit nem tesz ertuk, hogy inkabb mar egy kulon, sajat Szekelyfold orszagot szeretnenek maguknak. En annak is orulnek, de a visszacsatolasnak is, mindketto jobb lenne ennel a roman fasizalodasnal ami itt van
2013. máj. 13. 21:49
4/6 anonim válasza:
Első vagyok: Felvidéken is magyarok többségénél sajnos (akiket én ismerek...)
Magyarságról annyit tudnak sokan hogy: Uhorszkó :/
2013. máj. 13. 21:54
5/6 mustafa33 válasza:
Egy dolog nem tetszik Magyarországon. Hogy az állam kiskorúként kezeli a polgárait. Hogy az álam részéről a polgárok törvényes szivatása folyik. Gondolok a fegyvertartásra, a sofőrök csicskáztaására...
2013. máj. 14. 00:35
6/6 anonim válasza:
Kárpátaljai vagyok, szívesebben élnék Magyarországon, persze a vezetői nem finoman szólva nem tökéletes, de ez már más téma...
Nem vagyunk elnyomva, a magyarellenesség most kezdett nőni, de nem számottevő. Pár identitászavaros nyugat-ukrán hülyegyerek szokott tüntetni meg emlékműveket gyalázni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!