Mit gondolsz, mi magyarok vagy Magyarországon, vagy egy európai tagállam lakossága?
Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 12:44
1/10 A kérdező kommentje:
*vagyunk
2013. febr. 15. 12:46
3/10 anonim válasza:
Szerintem tizennégy paripa a helyes megfejtés
4/10 Vadkan01 válasza:
Gondolom a kérdező úgy érti, hogy az EU hatására nem lett-e egy európai nemzet. Válasz pedig, hogy nem még mindig magyarok vagyunk és a többi nemzet sem vállalkozik összeolvadni a többiekkel, ez csak az eurokraták vágyálma.
5/10 anonim válasza:
Szerintem mi még mindig nem vagyunk európaiak. Attól még kb 200 évre vagyunk minden tekintetben.
6/10 anonim válasza:
"Szerintem mi még mindig nem vagyunk európaiak. Attól még kb 200 évre vagyunk minden tekintetben.
Akkor kik az igazi európaiak, és mitől azok?
7/10 anonim válasza:
Európa soha nem lesz egységes.Ez csak 1-2 eurokrata meg páneuropanista álma.
8/10 anonim válasza:
Nem lesz kb soha olyan, hogy "európai nemzet". Amúgy pedig egy európai nép vagyunk, mivel az Európa nevű kontinensen vagyunk. Aki ilyen b.romságokat mond, hogy még 200 év kell ahhoz, hogy 'igazi európaiak" legyünk, az nagyon gyorsan forduljon orvoshoz.
9/10 anonim válasza:
A Föld nevű bolygó lakói vagyunk.
10/10 anonim válasza:
Én európai magyarnak tartom magam, és büszke vagyok mindkettő "nemzetemre" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!