Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok a szlovákokról...

Mit gondoltok a szlovákokról meg a románokról?

Figyelt kérdés
Szerintem a szlovákok történelem hamisítók,ahogy a románok is. De engem érdekelne a ti véleményetek is.
2013. máj. 11. 20:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Romáokttól: ''Már Szent István is román volt!'' ''A kilencvenes években több román történelmi és ismeretterjesztő magazin azt a "tényt" ismertette a tudásra szomjazókkal, hogy Alexandru Ciuma din Chiurus román tudós állította össze az első tibeti-angol szótárat és nyelvkönyvet - aki egyébként neve elferdítésével nem más lenne, mint Kőrösi Csoma Sándor.'' De akkor is bepótolom a román történelemhamisítást is. Legyen bizonyíték!!XD
2013. máj. 11. 21:48
 12/19 Pannónia Oroszlánja ***** válasza:
75%
Miért kell kollektíven utálni más népeket? Ezt egyszerűen soha nem tudom felfogni. Én szerintem az lenne a legjobb, ha barátságot ápolnánk a románokkal és a szlovákokkal is.
2013. máj. 11. 22:03
 13/19 A kérdező kommentje:
Kedves #12-es!Azért nem vagyunk kedvesek a románokkal ,meg a szlovákokkal ,mert nem elég hogy elvan csonkítva Mo. de még ő utálnak minket!! Szlovákiába irodalomból az megy hogy megy az apuka meg a fia asszem és jönnek a magyar katonák és agyonlövik őket,ha jól emlékszem,röviden ennyi.Ameddig ők nem változtatnak magukon addig mi sem,és szerintem okunk van haragudni és utálni őket.
2013. máj. 11. 22:16
 14/19 Pannónia Oroszlánja ***** válasza:
91%
Kedves kérdező! Olvastad már az Édes Anna című könyvet? Ha jól emlékszem Kosztolányi írta. Na abban pont az történik mint amit te leírtak, csak ott éppen nem magyar katonák ölik a szlovákokat, hanem román katonák a magyarokat. Nálunk ez a kötelező olvasmány, náluk még az. Mind a két oldalon megtalálható ugyan az a dolog. Szerintem mindenkinek jobb lenne ha szép békességben élnénk egymás mellett.
2013. máj. 11. 23:46
 15/19 anonim ***** válasza:

Románokat nem ismerem annyira, de Felvidékre sokat járok.

Szlovák történelem (sajnos az ottani magyaroknak is ezt tanítják aki szlovák iskolába megy...):

Régen volt egy Uhorszkó nevű ország. Sok nemzetnek volt az együttes országa, de a csúnya gonosz magyarok uralkodni akartak a többiek fölött. Pedig renget szlovák nagy alakja volt: Juraj Dózsa, Frantisek Rakoczi, Andras Hadik, Ludovit Kossuth, Frantisek Liszt, Bela Bartok stb... Aztán 1920-ban megalakult Magyarország és levált Szlovákiától...

Amikor ezt hallom, úgy felhúzom magam, hogy elképesztő!!!!

De íme a valóság: Tótok a Tátrában vágták a fát, vagy járták a városokat azt kiabálva hogy "drótozniii foooltozniii...!" Magyarok beszedték tőlük néha az adókat, de amúgy nemigen foglalkoztak egymással...

2013. máj. 12. 09:04
 16/19 anonim ***** válasza:
83%

A szlovákokat és a románokat is jogosan irritálja a magyarok részéről ma is állandóan és széleskörűen megnyilvánuló uraskodó, fennhéjázó, lekezelő stílus, amit az itteni hozzászólásokban is simán tetten lehet érni...

Mindig kettőn áll a vásár.

2013. máj. 12. 09:32
 17/19 anonim ***** válasza:
56%

Vannak ilyen hülye országok

A Dél-Korea-Japán ellentét pont ilyen.

A koreaiak meghamisítják a történelmet.Azt mondják , hogy Japán volt Korea gyarmata , amikor pont fordítva volt.

2013. máj. 12. 09:33
 18/19 crazygirl5 válasza:
55%
neharagudjatok itt nyavajogtok hogy Magyarorszag elvan csonkitva.. :-j annak idejen harcolt volna jobban! Nem a romanok tehetnek rola hogy gyengek voltak es elvesztettek Erdelyt.
2014. máj. 8. 21:13
 19/19 anonim válasza:
18 as már régi kérdés, de undorító amit írtál. 1920 környékén vissza foglaltuk felvidéket. Jött egy jegyzékmmi szerint ha kivonjuk csapatainkat felvidékről akor erdélyt visszadják és sajnos a hülye komcsik voltakakor hatalmon és elfogadta ezt és mi kivontunk a csapatainkat de a redvás románok nem. A kotonáink nem akartak tovább harcolni, mert a vérüket áldoztakazokat a területekért és most csak ügy feladják és sajnos ezért már nem tudtuk visszafoglalni érdélyt mert átvertek ja és a románok még így se tudták egy maguk elfoglalni erdélyt csak orosz segítségel.
2018. dec. 31. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!