Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ausztria és az osztrákok...

Ausztria és az osztrákok hogyan vélekednek, hogy egyre több magyar szeretne oda menni, és dolgozni?

Figyelt kérdés

Bécsben már a magyarok száma lekörözte a délszlév államokból érkezőkét.

Hogyan vélekednek rólunk az osztrákok? Révén, hogy azért a magyarok be tudnak illeszkedni.

Vajon milyen a közvélemény rólunk?

2013. máj. 2. 22:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tényleg volt ilyen felmérés? Meg lehet vhol nézni?
2013. máj. 3. 08:18
 12/13 anonim ***** válasza:

"Egyébként aki kiment az egy idő után "elosztrákosodik" nem? Vis annak vallja magát...vagy nem? "

Ez a veszély inkább a kivándorlók gyermekeit veszélyezteti sajnos... pláne ha a kivándorlónak ottani emberrel lesz közös gyereke, akkor ő már szinte biztos, hogy osztráknak fogja tartani magát. Ha mindkét szülő magyar és a magyar tanítják neki anyanyelvként akkor még van esély, hogy ő is magyarnak fogja tartani magát. De még így is 1-2 nemzedék alatt sajnos teljesen beolvadnak...

2013. máj. 3. 20:00
 13/13 Pro Patria ***** válasza:

Amikor én kint voltam Bécsben, a túravezető külön figyelmeztetett, hogy az éttermekben, meg egyéb ilyen helyeken nem túlzottan szeretik a magyarokat, úgyhogy ha ilyet tapasztalunk, akkor ne vegyük magunkra.

De semmilyen negatív élményem nem volt ettől függetlenül. Nem tapasztaltam konkrét jelét.

2013. máj. 3. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!