Valóban egyre jobban növekszik az antiszemitizmus a világon?
Van e neki valóság alapja? Vagy csak újabb "reklám fogás"?
Ha mégis így növekedne mik az okai? Az érintett személyek nem tettek e valami olyat ami ezt a reakciót váltotta ki?
Általában mindig van ok-okozati összefüggés!
Az MSZP nem izraellel bratyizik hanem az USA-val. A fidess aki inkább izrael-barát.
Én nem hallottam róla hogy a fidesz itt moszadosokkal akarna rendet csinálni. Meg nem is alapítottak itteni terrorszervezetet akik kijárkálnak terrorista táborokba kiképzésre.
A jobbikosok szerintem még életükben nem jártak Iránban....de még csak Közel-Keleten sem.
Ha ezek közel-keletiek pénzelnék őket , akkor már kilóra megvették volna a fél országot , meg megkennének mindenkit és hatalmas kampányolásba kezdenének.
De , ahogy látod csóró egy párt ,legalábbis a Fideszhez és az MSZP-hez képest csórók.
Eddig nem csináltak több milliós kampány , lejárató videókat.
Ez részben igaz. Már nem járkálnak iránba mert nem engedik fel őket a repülőre mivel terrorista-ganús személyeknek minősítették vonát és a csipetcsapatát.
Őszintén?
Nem nagyon érdekel hogy a félholdasokkal vagy a Dávid csillagosokkal szimpatizálnak.
Nem nagyon érdekel hogy melyik homok ember segítségével javítanak Magyarországon.
Én nem utálom sem a zsidókat sem a mohamedánokat.
A 3 "sötét" megye egyikében élek , nincs más párt akire szavazhatnék.
Itt mindenki tudja mi a probléma , sőt mi érezzük igazán ,nem a budapestiek meg az esztergomiak.
Ha lenne , akkor arra szavaznék.
Csináljanak a zsidók meg a perszák amit akarnak.
A cigány helyzetet viszont oldja meg a Jobbik.
Ezért szavazok rájuk.
A világon, ez talán túlzás, de Magyarországon sajnos igen.
"Ahhoz képest iráni terroristák segítségével teremtenének rendet az országban. "
Szó sincs az egész iráni néprõl, csak arról a jelentéktelen töredékérõl, amelyik ( esetleg ) tényleg szóba állana a rosszabbikkal. De még azokat se # 6/19 tegnap ( 04 - 18 ) 23:11 terroristázta le, hanem a rosszabbik
"Mondta ezt egy igazhitű akit a magyar bíróság a sukorói ügyben a főkolomposnak tart.".
Mijafene? A sukorói ügyben muszlimok is szerepelnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!