Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért pont a zsidókat szedték...

Miért pont a zsidókat szedték össze a II. vilagháborúban a nácik? Kire voltak azok veszélyesek?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 15. 08:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

A crossbar központokkal mit kezdtek volna a nyugatiak???

Vitték volna beolvasztani. De a magyarokra rá lehetett sózni, mikor máshol már elektronikusokat kezdtek telepíteni.

A COCOM-listásokat meg le tudtuk másolni. Kár hogy megszüntettek.

2013. ápr. 15. 15:53
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
Én olyan verziót is hallottam már hazegész arról szólt h az amerikai zsidók akarták az európai zsidó gazdasági vetélytársaikat leírtani Hitlerrel.
2013. ápr. 15. 23:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Az előttem szóló verzióját én is hallottam, ráadásul értelmes embertől.

Érdemes megfontolni.

2013. ápr. 16. 01:31
 14/18 anonim ***** válasza:

1. mert 1917-ben egyszer már elárulták Németországot a németországi cionista zsidók, hogy létrejöhessen Izrael és

2. emiatt is, a német kormány idegen, ellenséges, vele szemben hadban álló ország állampolgárainak tekintette őket ( ugyanúgy, ahogy a USA-ban élő japánokat is összeszedték az amerikaiak és táborokba zárták őket )

A német népre voltak veszélyesek.

2013. ápr. 16. 14:00
 15/18 anonim ***** válasza:
29%
Maga HITLER 1/4 részben Rothschild zsidó, tehát a rendesebb, vidéki zsidókat ölte, akiknek jóformán semmi közük nincs a bankokhoz.
2013. ápr. 16. 14:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Az amerikai zsidók kinyírták az európai zsidók egy részét, pusztán gazdasági alapon döntve, utána ebből kovácsolták a holokausztot, ami mögé pedig az amerikai zsidók bújnak.
2013. ápr. 16. 20:38
 17/18 anonim ***** válasza:

A kérdésedre itt van a válasz.

Hitler már előre látta ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=92QDSsAEbn0

2013. ápr. 24. 16:22
 18/18 anonim válasza:
Azért mert őket okolták hogy gazdasági válság van.
2013. máj. 2. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!