Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Amerikába ki költöznék enyit...

Amerikába ki költöznék enyit tudok valaki ki segítene hogy ez így lehetséges lehetne? Info lent :D

Figyelt kérdés
Anyám kint van már 3 éve még nem kapta meg a zöld kátyát de munka vállaloja az van vagy mi na és én nevelő anyáméknál élek és ki menék hozá 16 vagyok 10. Végzem idén. Mi kell ahhoz hogy a 11 vagy 12- t már ott jarjam am szakozepes srác vagyok Szakács szakot tanulom és kint vannak szaközép sulik ???

2013. ápr. 1. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Pl. elsőként tanulj meg magyarul helyesen írni.

Második dolog, hogy angolul is tanulj meg.

Harmadik, hogy el kell intézni a papírokat, de amíg anyukádnak nincs, addig neked se lesz.

(Olvasd el az Amerikai Nagykövetség oldalán a fontos információkat.)

2013. ápr. 1. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
foglyad maggadat éss tanujj meg irni hejesen! ijen hejesirásal anyádnak se kelesz nem pedigg amerikának. de leheccséges hogy nekunk is lyobb lessz ha ellmész inét...még eggy hüjével keveseb lessz
2013. ápr. 1. 22:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szinten írsz anyanyelveden, hogy alig értik meg a sajátjaid, akkor hogyan fox angolúl megtanulni ? :S
2013. ápr. 1. 22:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Iphonról írtam és be épített t9 szótár van benne de ti se írtok olyan helyesen már nem azért:)
2013. ápr. 1. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
de!
2013. ápr. 1. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:

2-es és 3-as: ..-.-:D Helyesírás:0.1

Cserediákként kimehetsz, vagy ha betöltöd a 18-at szerezhetsz zöldkártyát de az is nagyon bonyolult meg sok sz@rral jár.. Nagyon elb@szták ezt, az embernek alig van esélye kiköltözni. Szinte lehetetlen. Mi is mennénk, de nem vagyunk gazdagok, nem tudunk kint házat venni, munka sem biztos, hogy menne.. Szóval nem könnyű:/

2013. ápr. 27. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!