Amerikába ki költöznék enyit tudok valaki ki segítene hogy ez így lehetséges lehetne? Info lent :D
Figyelt kérdés
Anyám kint van már 3 éve még nem kapta meg a zöld kátyát de munka vállaloja az van vagy mi na és én nevelő anyáméknál élek és ki menék hozá 16 vagyok 10. Végzem idén. Mi kell ahhoz hogy a 11 vagy 12- t már ott jarjam am szakozepes srác vagyok Szakács szakot tanulom és kint vannak szaközép sulik ???2013. ápr. 1. 21:54
1/6 anonim válasza:
Pl. elsőként tanulj meg magyarul helyesen írni.
Második dolog, hogy angolul is tanulj meg.
Harmadik, hogy el kell intézni a papírokat, de amíg anyukádnak nincs, addig neked se lesz.
(Olvasd el az Amerikai Nagykövetség oldalán a fontos információkat.)
2/6 anonim válasza:
foglyad maggadat éss tanujj meg irni hejesen! ijen hejesirásal anyádnak se kelesz nem pedigg amerikának. de leheccséges hogy nekunk is lyobb lessz ha ellmész inét...még eggy hüjével keveseb lessz
3/6 anonim válasza:
Olyan szinten írsz anyanyelveden, hogy alig értik meg a sajátjaid, akkor hogyan fox angolúl megtanulni ? :S
4/6 A kérdező kommentje:
Iphonról írtam és be épített t9 szótár van benne de ti se írtok olyan helyesen már nem azért:)
2013. ápr. 1. 22:53
6/6 anonim válasza:
2-es és 3-as: ..-.-:D Helyesírás:0.1
Cserediákként kimehetsz, vagy ha betöltöd a 18-at szerezhetsz zöldkártyát de az is nagyon bonyolult meg sok sz@rral jár.. Nagyon elb@szták ezt, az embernek alig van esélye kiköltözni. Szinte lehetetlen. Mi is mennénk, de nem vagyunk gazdagok, nem tudunk kint házat venni, munka sem biztos, hogy menne.. Szóval nem könnyű:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!