A jobbosok miért gondolkodnak úgy, hogy a Honfoglalás meg a Török Hódoltság igazságos volt, Trianon meg Izrael területszerzései pedig nem?
Mindkét dolog érdekből történt, egy népnek kellett terület és valamilyen módon megszerezte.
Most ilyen alapon a pók gonosz állat, mert nem erőből szerzi meg ami kell neki, hanem a hálójába csalja a legyet?
Jobb lett volna, ha mondjuk Trianon úgy történik meg, hogy az összes körülöttünk lévő ország ránkront és halomra gyilkolja a magyarokat?
"Kedves 74%-os!
Elolvastad egyáltalán, amit írtam...?"
Igen, de ez most hogy jön ahhoz, amit én írtam?
"Szerinted mégis hogyan zajlott ez a IX-X. században? Odamentünk hozzájuk abszolút katonai túlerővel, de nem elvettük a javaikat, asszonyaikat, hanem méltányosan beházasodtunk közéjük? "
Kedves primitív 23. hozzászóló. Nem ismered a török korszak genocidiumait, nyilván rendes történelmet sem tanultál, mivel valami szakmunkás (proletár) képzőbe jártál csak.
Turáni önjelöli (érettségizett) táltos tudósok fantasy ezoterikus könyveit faltad a netről. Ennyi is a te tudásod, és sorozatban születnek a hajmeresztő durva baromságok írásaidban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!