A Rothschild-ok és más pénzemberek irányítják a világot? Miattuk lett ilyen pénzközpontú a világ?
http://www.youtube.com/watch?v=ZL5fRPzcubc
http://www.youtube.com/watch?v=e1X7QNEF-6s
Drábik egy szépen hangzó elméletet talált ki. De semmit nem ért a gazdasághoz.
A világ azért lett pénzközpontú, mert az emberek kapzsik. Minél több van valakinek, annál többet akar. Ez már az Ó-korban is így volt.
A modern világ már Rothschildék előtt, a XIX. században is pénzközpontú volt, és már akkoriban is tisztán látszottak ennek az eljövő kornak a visszásságai.
(Ajánlom figyelmedbe például Az aranyembert (Jókai), később úgyis venni fogjátok, kötelező olvasmány.)
"Ez már az Ó-korban is így volt."
Teljesen igazad van. Csakhogy itt nem szimpla kapzsiságról beszélünk, hanem megtervezett, és szervezetten kivitelezett gazdasági hódításról. Azért a kettő nem ugyanaz. A fő motivációját a dolognak - a puszta hatalomvágy önmagában kevésnek tűnik nekem - én sem értem.
"A fő motivációját a dolognak - a puszta hatalomvágy önmagában kevésnek tűnik nekem - én sem értem."
Igen, ez a kérdés a normális embereknél felmerül.
Vallás kategóriában is érdemes elkezdeni a keresgélést. Ezeket a titkos háttérhatalmi csoportokat az emberi fantázia mindig összekötötte titkos szertartásokkal, emberáldozatokkal, magával az ördöggel. Lehet, hogy ez nemcsak fantázia. A cionizmust már magában lehet vallásnak tekinteni.
A másik dolog, hogy ezek a körök. Bilderberg csoport tagjai előszeretettel tekintenek magukra, mint a világ egyensúlyának fenntartói. Úgy tekintenek a bolygóra, mint egy számítógépes szimulációs játék. Betegségeket zúdítanak rá, időjárást befolyásolnak, vezetőket cserélnek le, eszméket terjesztenek, vagy szüntetnek meg.
" A cionizmust már magában lehet vallásnak tekinteni. "
A cionizmus egy ideoologia, mely szerint a zsido nepnek joga van az onallo allamra osi foldjen.
Minimum ezt illene tudnod, ha belebeszelsz valamibe a cionizmussal kapcsolatban. Es mitol lenne ez vallas?
Egyaltalan, szerinted mi a kulonbseg vallas es ideologia kozott?
Drábik János videói tényleg nagyon jók a témában.
Én eleinte ugyanolyan szkeptikus voltam vele szemben mint mindenki más is. De utánanéztem a dolgoknak és olyan összefüggésekre bukkantam rá amelyek mellett egyszerűen nem lehet figyelem nélkül elmenni.
Nem kell bálványozni és vakon követni a Drábikot vagy a Bogár Lászlót, vagy a David Icke-ot.
Tájékozódjatok, gondolkodjatok és kérdőjelezzetek meg minden információt ami az utatokba kerül. Ahogy mondta: ne kövessed vakon a Drábik dumáját. De ha adsz neki egy esélyt, akkor téged is el fog gondolkodtatni, és akkor már kezdődhet is az ébredés.
Amúgy meg jól mondta, egy korábbi hozzászóló: mindig is a pénz volt az úr.
A világ vagyonának 80%-a a világ lakosságának a 20%-hoz megy. Ez nem Drábik féle elmélet, hanem egy friss Svájci adat. Ha az ember elgondolkodik, hogy ki is lehet az a 20% akkor már nem is olyan nehéz elképzelni azt, hogy létezik a "szervezett magánhatalom" ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!