Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Rothschild-ok és más pénzemb...

A Rothschild-ok és más pénzemberek irányítják a világot? Miattuk lett ilyen pénzközpontú a világ?

2013. márc. 20. 11:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Miért, ha valaki csak azért jó, hogy a túlvilágon jó helyre kerüljön, az is csak biznisz.
2013. márc. 20. 13:49
 22/27 anonim ***** válasza:

Drábik egy szépen hangzó elméletet talált ki. De semmit nem ért a gazdasághoz.

A világ azért lett pénzközpontú, mert az emberek kapzsik. Minél több van valakinek, annál többet akar. Ez már az Ó-korban is így volt.

2013. márc. 20. 17:51
 23/27 anonim ***** válasza:

A modern világ már Rothschildék előtt, a XIX. században is pénzközpontú volt, és már akkoriban is tisztán látszottak ennek az eljövő kornak a visszásságai.

(Ajánlom figyelmedbe például Az aranyembert (Jókai), később úgyis venni fogjátok, kötelező olvasmány.)

2013. márc. 20. 23:17
 24/27 Antimod ***** válasza:
21%

"Ez már az Ó-korban is így volt."

Teljesen igazad van. Csakhogy itt nem szimpla kapzsiságról beszélünk, hanem megtervezett, és szervezetten kivitelezett gazdasági hódításról. Azért a kettő nem ugyanaz. A fő motivációját a dolognak - a puszta hatalomvágy önmagában kevésnek tűnik nekem - én sem értem.

2013. márc. 21. 10:07
 25/27 anonim ***** válasza:
34%

"A fő motivációját a dolognak - a puszta hatalomvágy önmagában kevésnek tűnik nekem - én sem értem."

Igen, ez a kérdés a normális embereknél felmerül.

Vallás kategóriában is érdemes elkezdeni a keresgélést. Ezeket a titkos háttérhatalmi csoportokat az emberi fantázia mindig összekötötte titkos szertartásokkal, emberáldozatokkal, magával az ördöggel. Lehet, hogy ez nemcsak fantázia. A cionizmust már magában lehet vallásnak tekinteni.

A másik dolog, hogy ezek a körök. Bilderberg csoport tagjai előszeretettel tekintenek magukra, mint a világ egyensúlyának fenntartói. Úgy tekintenek a bolygóra, mint egy számítógépes szimulációs játék. Betegségeket zúdítanak rá, időjárást befolyásolnak, vezetőket cserélnek le, eszméket terjesztenek, vagy szüntetnek meg.

2013. márc. 21. 10:36
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

" A cionizmust már magában lehet vallásnak tekinteni. "

A cionizmus egy ideoologia, mely szerint a zsido nepnek joga van az onallo allamra osi foldjen.

Minimum ezt illene tudnod, ha belebeszelsz valamibe a cionizmussal kapcsolatban. Es mitol lenne ez vallas?

Egyaltalan, szerinted mi a kulonbseg vallas es ideologia kozott?

2013. márc. 21. 11:12
 27/27 szuperpocok ***** válasza:

Drábik János videói tényleg nagyon jók a témában.

Én eleinte ugyanolyan szkeptikus voltam vele szemben mint mindenki más is. De utánanéztem a dolgoknak és olyan összefüggésekre bukkantam rá amelyek mellett egyszerűen nem lehet figyelem nélkül elmenni.

Nem kell bálványozni és vakon követni a Drábikot vagy a Bogár Lászlót, vagy a David Icke-ot.

Tájékozódjatok, gondolkodjatok és kérdőjelezzetek meg minden információt ami az utatokba kerül. Ahogy mondta: ne kövessed vakon a Drábik dumáját. De ha adsz neki egy esélyt, akkor téged is el fog gondolkodtatni, és akkor már kezdődhet is az ébredés.

Amúgy meg jól mondta, egy korábbi hozzászóló: mindig is a pénz volt az úr.

A világ vagyonának 80%-a a világ lakosságának a 20%-hoz megy. Ez nem Drábik féle elmélet, hanem egy friss Svájci adat. Ha az ember elgondolkodik, hogy ki is lehet az a 20% akkor már nem is olyan nehéz elképzelni azt, hogy létezik a "szervezett magánhatalom" ugye?

2013. márc. 26. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!