A Rothschild-ok és más pénzemberek irányítják a világot? Miattuk lett ilyen pénzközpontú a világ?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=ZL5fRPzcubc
http://www.youtube.com/watch?v=e1X7QNEF-6s
2013. márc. 20. 11:27
11/27 anonim válasza:
"Ezért terjeszkednek a közel-kelet felé, ahol megdöntik a "csúnya", "gonosz" diktatúrákat és helyette behozzák a "szép", "tisztességes", "igazságos", álcázott diktatúrát demokrácia néven."
Erre reagáltam.
12/27 anonim válasza:
13/27 anonim válasza:
Feltenném a kérdést, hogy egyes ide válaszolgatók szerint a közel-kelti országok politikai-gazdasági rendszere jobb? Ti komolyan ezt gondoljátok? Mert könnyű a jóléti demokráciából szidni azt, aminek köszönhetően nyugodtan alszol.
14/27 anonim válasza:
Látszik, hogy csak terelni akarod a szót. Egyáltalán nem beszéltünk ilyesmiről. Arról beszéltünk, hogy diktatúrából egy még aljasabb, álcázott diktatúrába mennek át a közel-keleti országok. Ezt hívják manapság demokráciának.
15/27 anonim válasza:
Nem terelem a szót, mert nekem úgy jön le bizonyos válaszokból, mintha a közel keleten valami nagyon szuper rendszert akarnának megváltoztatni.
16/27 Antimod válasza:
"Nem terelem a szót, mert nekem úgy jön le bizonyos válaszokból, mintha a közel keleten valami nagyon szuper rendszert akarnának megváltoztatni."
Nekem ez egyáltalán nem jön le. Nem csak fekete-fehérben lehet látni a dolgokat.
17/27 anonim válasza:
Bemásolnád ide azt a hozzászólást, 'mely azt ragozta, hogy milyen szuper rendszerek működnek a közel-keleti országokban?
18/27 anonim válasza:
" ahol megdöntik a "csúnya", "gonosz" diktatúrákat "-- vagy itt az idézőjeles csúnya és rossza szavakat szó szerint kellene értelmezni? Akkor minek vannak idézőjelben? Ha pedig nem szó szerint kell értelmezni, akkor azért szokták idézőjelbe tenni, mert az ellenkezőjét jelenti.
19/27 anonim válasza:
Azért raktam idézőjelben, mert az álcázott demokráciához hasonlítottam. Mert úgy állítják be, mintha a demokrácia jobb lenne mint az ami volt. Mintha ég és föld lenne a kettő.
20/27 anonim válasza:
Hát igen, a demokrácia ég és föld ahhoz a rendszerhez képest ahol a diktátor mondja meg hogy mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!