Mit szoltok ehhez a kozvelemrny-adathoz?
Az amerikaiak 64 %-a szimpatizal Izraellel, es csak 12 % a palesztikokkal. Az Izrael-szimpatia novekszik az evek folyaman (egy kiugro esetben az 1991-es Obol haboru idejen volt csak ilyen magas a szimpatia)
Nem lep meg :)
Bár tegyük hozzá, amerikaiak nagy része szerintem meg se tudná mondani melyik kontinensen van Izrael és palesztína :)
"Bár tegyük hozzá, amerikaiak nagy része szerintem meg s"
Mert a nagy tudású magyarok igen....
# 5
Igen viszont ha minket zárna körbe egy óriási kerítéssel Izrael és időnként szétbombázná ezt a szabadtéri börtönt akár még a tiltott foszfor bombával is megölve több száz vagy több ezer magyar civilt és illegális telepekkel terjeszkednének a mi földünkön akkor még kevesebben szimpatizálnának Izraellel mint most...
"Igen viszont ha minket zárna körbe egy óriási kerítéssel Izrael és időnként szétbombázná ezt a szabadtéri börtönt akár még a tiltott foszfor bombával is megölve több száz vagy több ezer magyar civilt és illegális telepekkel terjeszkednének a mi földünkön akkor még kevesebben szimpatizálnának Izraellel mint most..."
Vagy, ha a mi kisebbségünk robbantgatna civileket az utcán, terrorizálná a környezetét a középkori vallásával és mosná ki a saját gyerekei agyát annak érdekében, hogy minket elpusztítsanak kevésbé lennének népszerűek a palesztinok a divatmagyarok körében.
"minket zárna körbe egy óriási kerítéssel Izrael és időnként szétbombázná ezt a szabadtéri börtönt akár még a tiltott foszfor bombával is megölve több száz vagy több ezer magyar civilt és illegális telepekkel terjeszkednének a mi földünkön"
1. Izrael NEM zarja korbe a palesztinokat, ellenkezoleg, ONMAGAT zarja el a Palesztin Hatosagtol, hogy onnan ne tudjanak bejonni a terroristak .
2. Izrael nem hasznalt foszforbombat
3. Izrael foldje ZSIDO fold, nem a palesztinnak kinevezett araboke.
"Izrael NEM zarja korbe a palesztinokat, ellenkezoleg, ONMAGAT zarja el a Palesztin Hatosagtol, hogy onnan ne tudjanak bejonni a terroristak ."
Önmagát zárja el a Palesztin hatóságtól, hogy onnan ne tudjanak bejönni a terroristák? xD Hát ezen jót röhögtem, ilyen szépen még sosem láttam megfogalmazva azt, hogy módszeresen elzárnak egy másfél milló palesztin lakta 360 négyzetkilométeres területet a külvilágtól. Ők csak védekeznek! :D Gondolom az sem Izrael volt, amelyik 2008-2009 fordulóján több ezer palesztin civilt gyilkolt meg a Gázai övezetben és az sem Izrael volt amelyik ugyanezt végrehajtotta tavaly csak nem több ezer hanem több száz áldozattal. A török segélyt szállító hajó legénységének lemészárlásához meg aztán pláne nem volt semmi közük, meg nem erősített információk szerint valójában izraeli kommandósoknak álcázott palesztinok voltak, hogy így tereljék a gyanút szegény ártatlan Izraelre. És az sem Izrael amelyik a nemzetközi jogot folyamatosan felrúgva újabb és újabb telepeket létesít Kelet-Jeruzsálemben és Ciszjordániában. Na mindegy nem számít, én nem vagyok hajlandó sem Izrael sem Palesztina miatt senkivel összeveszni, egyik sem ér annyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!