Huha, ehhez mit szoltok? (lent)
Mar irtam tobbszor, hogy mint turista csoportok vezetojenek, a napi politikat is ismernem kell, ezert en gyakran olvasok izraeli mediat is. Az "Izrael ma" cimu ujsagban a Mohamed filmre celozva van egy cikk:" Az iszlam tamadasok - letveszely a nyugat szamara". Idezek egy mondatot a cikkbol:
"A nyugatnak is van becsulete, es ha azt megsertik, akkor a nyugatnak nyomatekosan kell reagalnia es nem olyan vegetarianus nyilatkozatok kell kibocsajtania, amelyek pontosan a tamado tomegek szemeben meg hetszeresen megszegyenitik ot."
Semmi újdonság. Izraelben jobb oldali kormány van jelenleg.
Magyarországgal ellentétben, a nyugati európai bal oldal kritizálni szokta őket.
Kicsit tovább is mennék. Józanul gondolkodó emberek számára nem újdonság, hogy keleten és nyugaton, zsidóknál és araboknál, a világon mindenütt vannak semmivel sem törődő emberek, akik hol bájosan mosolyogva beszélnek mellé, hol magyarázólag uszítanak, hol bocsánatot kérve sértenek vérig. Mint az említett szöveg. A megfelelően érdemes reagálni rá. Néha oda se figyelni, máskor óvni azokat, akik jószándékúan félreértelmeznék, esetleg elhallgattatni (vigyázat! nem likvidálni!) a valóságtól elrugaszkodottat.
Tehát én teljesen nyugodt vagyok. Óvlak attól, hogy jelentőséget tulajdoníts jelentéktelen dolgoknak.
1. valaszolo
Mi koze akar az izraeli akar az europai jobb vagy baloldalnak ehhez? En egy ujsagcikket ideztem.
2. valaszolo
Aki itt mellebeszel, az Te vagy, nem a cikk.
3. valaszolo - na vegre valami valasz!
"1. valaszolo
Mi koze akar az izraeli akar az europai jobb vagy baloldalnak ehhez? En egy ujsagcikket ideztem. "
Az, hogy egy jobb oldali cikket idéztél. Jobb oldali kormány van hatalmon, ezért több a jobb oldali újság cikk Izraelben jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!