Ha az Egyesült Királyság kilép az Eu-ból akkor megborul az egész?
Az EU három erős húzó gazdasága , ereje , az UK , Németország és Franciaország ,ha egy kilép akkor a másik kettőnek sokkal nehezebb lesz.
Lehetséges hogy felbomlik az egész?
Az uniók sosem voltak hosszú életűek.
Szerintem teljesen érthető hogy ki akarnak lépni , nem tűrik hogy a brüsszeli disznók mindenféle szabályt meg baromságot erőszakoljanak rájuk.
Lehet, hogy kilépnek, de nem az EU-ból fognak, inkább olyan státuszuk lesz mint Norvégiának, nem?
Ha az EU-ból is kilépnek elég rondán meg fog rogyni a most is ingatag gazdaságuk és hosszú évekig tart majd helyre állítani ...
Gyengül a gazdaságuk , de szinte az összes volt gyarmattal jó a viszonyuk , tudnak kereskedni rendesen.
Szerintem hamar helyrehoznák a gazdaságukat.
mi az, hogy az uniók nem hosszú életűek?
és az amerikai egyesül államok?
elég régóta működik az az unió
ha a brittek kilépnek, akkor mások is követni fogják, és inkább a fejlettebb országok közül, és ezek a tagországok együttes kivonulása fog igen komoly problémát okozni
"Az, hogy esetleg kilépnek, nem jelenti, hogy megszakítják a gazdasági kapcsolatokat."
Nem, de azt igen, hogy erősen nehezíteni és drágítani fogja. VÁM vajon mi?
"Csak nem engedik be a munkavállalókat, ..."
Ismerve a jelenlegi problémákat arra felé akkor ki fog dolgozni??? Mert azért lehet London lakosságának lassan fele bevándorló, mert e helyiek inkább segélyen élnek, mert többet kapnak, mint gagyibb melóért amit rangon alulinak tartanak. Tehát az a vicces, hogy ott a segélyért tengődök többsége pont angol. Ehhez drasztikusan le kéne csökkenteni a szociális juttatásokat. Abból meg szerintem elég ronda balhé lenne. Persze kihevernék ... egy idő után.
Komplikato
"Nem, de azt igen, hogy erősen nehezíteni és drágítani fogja. VÁM vajon mi?"
Európai Szabadkereskedelmi Társulásról hallottál már? olvas után....
Ha csak az Egyesült Királyság lép ki, akkor nem valószínű az EU felbomlása.
Ha több fontos ország is követi a példáját, akkor már esélyessé válhat az EU (és ezáltal Európa) szétesése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!