Mi az igazság a szeptember 11-ei merényletekkel kapcsolatban? Önmerénylet volt az egész vagy muszlim szélsőségesek akciója?
Az igazságot itt az oldalon szerintem senki sem TUDJA. TALÁLGATNI bármelyikünk tud, aztán vagy eltalálja, vagy nem.
Az én személyes állaspontom az, hogy ez a harmadik világháború kirobbantásának az ürügye volt. Az oka pedig a világ olajkészletének bekebelezése. Ez az első világháború, ami a mi szerencsénkre nem Európában zajlik (legalábbis egyelőre). Én ugyanis azt, amit "terrorizmus elleni harc"-nak neveznek, azt a harmadik világháborúnak tartom.
"Az igazságot itt az oldalon szerintem senki sem TUDJA. TALÁLGATNI bármelyikünk tud, aztán vagy eltalálja, vagy nem."
Én meg azt mondom, hogy az 1956-os forradalom valójában a balatonkeresztúri sporthorgász klubnak a magánakciója volt, ők szervezték mind az egyetemistákat, és irányították Nagy Imrét és Kádárt is a háttérből. Mindezt azért, hogy jól jöjjenek ki az államosításból...
Kétféle ember van: aki találgat és aki kitalálgat. Egyikhez sem kell nagy ész.
Én azt mondom önmerénylet volt, túl sok a véletlen.
Nevetséges, h a torony összedőlt(főleg, h neten van egy fun compilation videó, amiben robbantanak és az épület magja megmarad) a Pentagonon meg lett egy 3*2 méteres lyuk.
60%-os , alá tudnád támasztani érvekkel a "muszlim szélsőségesek tették" magyarázatot ?
A hivatalos verzió nem számít összeesküvés-elméletnek ?
Szerintem muszlim szélsőségesek csinálták, a Bush-kormány hallgatólagos beleegyezésével. Ugyanaz, mint amikor a Lusitaniát elindították NYC-ből, pedig a Német Császárság nagykövetsége tájékoztatta az amerikaiak (kormány, lakosság, cégek), hogy korlátlan tengeralattjáróháború van!
Az al-Kaida kitervelte (teljesen egyedül, sajnos nem hülye emberek a terroristák sem), a CIA, az NSA és az FBI rengeteg gyanús nyomot talált de azok ha jóindulatúak vagyunk nem jutottak el az Ovális Irodáig, ha rosszindulatúak akkor odaért és szart rá a US Government...
Mert végülis 9/11 óta nagyon könnyű hivatkozni rá, az egészre, országok lerohanását, Guantanamo Bay működtetését, személyi szabadságjogok korlátozását lehet simán igazolni, ha csak annyit mond a Fehér Ház:
"Szeptember 11., WTC".
Nem hiszem, hogy az Államok követte volna el önmaga ellen, de (szándékosan vagy gigantikus töketlenségből) nem tettek meg elég óvintézkedést.
Torrente del Bosque - Összeesküvés elméletek.
Vedd meg, oldasd el, döntsd el. Érdekes dolgokat találsz majd.
"Önmerénylet volt az egész vagy muszlim szélsőségesek akciója?"
A kettő nem zárja ki egymást. Az igazság általában mindig valahol középen található.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!