K.b annyira,mint egy németet a római birodalom területi szimbóluma.
2013. febr. 10. 09:17
12/24 anonim válasza:
Nem nagyon, de mi a francért kell provokálni a környező országokat? Kinek lesz ettől jobb? Mert hátrányát kb 100-at látok, de van valami értelme is???
2013. febr. 10. 10:45
13/24 anonim válasza:
"Nem nagyon, de mi a francért kell provokálni a környező országokat? Kinek lesz ettől jobb? Mert hátrányát kb 100-at látok, de van valami értelme is???"
Ha van három gyerekem, abból kettőt elrabolnak tőlem és én "megátalkodott módon" továbbra is a pénztárcámban hordom mind a három gyerekem fényképét), azzal még én provokálok? Ugyan már...
Nehogy megsértődjenek a gyermekrablók?
Ha már a gyerekem elvették, már egy családi fényképet sem nézhetek?
Az emlékeimet is elvennék tőlem?
2013. febr. 10. 14:46
14/24 anonim válasza:
Értem, szóval te elítéled a cionizmust és Izrael állam létét.
2013. febr. 10. 16:42
15/24 anonim válasza:
Megfordítom a kérdést:
A magyarokat mennyire zavarná mondjuk egy osztrák autón egy Habsburg birodalmat jelképező szimbólum?
2013. febr. 10. 23:32
16/24 anonim válasza:
15. Szerintem nem nagyon zavarná őket.Nem is nagyon foglalkoznak vele.
Szerintem a többségük azt sem tudja milyen a Habsburg birodalom jelképe.
Meg ahogy észrevettem a magyarok nem haragszanak az osztrákokra.
2013. febr. 10. 23:35
17/24 Dominus Detre válasza:
Engem elég durván felbosszantana egy habsburg birodalmi területet szimbolizáló matrica. Szerintem a horvátok sem repesnének. De amúgy is minek erőltetni ezt az egész nagy-mo dolgot. Ezt a kicsit is úgy elb****ák a kormányvezetők...
2013. febr. 12. 23:24
18/24 anonim válasza:
Osztrák-Magyar Monarchia kontúrja engem nem zavarja. Arra emlékeztet, hogy száz éve európai nagyhatalom voltunk.
2013. febr. 13. 00:00
19/24 anonim válasza:
Őket kevésbé, mert országkoalíció volt, szerbeket, szlovikat jobban, mert ott ""megszállás"".(az ő véleményük szerint)
2013. febr. 13. 08:41
20/24 anonim válasza:
Semennyire. Ők felfogják hogy ez a szimbólum nem valami ellen, hanem valami mellett szól. Normális embereknél ez így működik. Ha neked a volt főnököd büszke rá hogy valaha neki dolgoztál az zavar téged?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!