Jelkép égetése bűncselekmény?
Figyelt kérdés
Volt gimnáziumomat gyűlöltem vele minden személlyel. Mekkora jogi következménnyel jár, ha a gimnáziumi nyakkendőmet elégetem, és a képet róla felrakom közösségi oldalakra?2012. febr. 6. 12:15
1/7 anonim válasza:
Azon kívül hogy hülyének néznek, semmivel.
2/7 A kérdező kommentje:
Jogi következményekre gondoltam, nem társadalmi következményekre, de azért köszönöm. :)
2012. febr. 6. 12:23
4/7 anonim válasza:
"...gimnáziumi nyakkendőmet elégetem, és a képet róla felrakom közösségi oldalakra..."
Lehet egy lelkivilágod, ha neked ez örömet okoz.
5/7 Andizsuzsi válasza:
A gimnáziumi nyakkendőd nem jelkép.
6/7 anonim válasza:
" Mekkora jogi következménnyel jár, ha a gimnáziumi nyakkendőmet elégetem, és a képet róla felrakom közösségi oldalakra?"
Tarkőnlőnek bazmg! Mégis mekkora következménnyel járna? Érdekel valakit szerinted a te nyakkendőd?
7/7 anonim válasza:
Kérdező: légyszíves ne legyél kretén, mert íg csak a viccoldalakra fogsz felkerülni.
Mindig újra és újra meggyőződök róla, hogy az emberi hülyeség határtalan (vagy ha van határa, akkor neked van hozzá útleveled).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!