Románia lakossága fog valaha növekedni?
Most borzasztóan csökken, plusz a kivándorlás is rátesz egy lapáttal.
De ha elér egy minimum szintet, utána fog növekedni, vagy utána is csökkenni fog?
Most mindenféle rosszindulatú megjegyzéseket félretéve...és nem, nem a cigányokra vagyok kíváncsi...mert egyrészt ők éppúgy csökkennek (vagy ha növekszenek is, max Erdélyben), és náluk az egyik legmagasabb a kivándorlás aránya. (lásd. pl Franciaország...)
Fog-e valaha növekedni Románia lakossága? Vagy semmilyen terve nincs a kormánynak?
Majd ha lesz időm akkor megsajnálom a románokat, esetleg egy könnycseppet is elmorzsoluk értük.
Mivel itthon is van éppen elég baj, enegem azok meg jobban érintenek mint a románok problémái!
Attól még meg lehet kérdezni, nem ?-.-
Nem vagyok kíváncsi az ilyen kommentekre, én csak a tényeket szeretném tudni.
"Attól még meg lehet kérdezni, nem ?-.-
Nem vagyok kíváncsi az ilyen kommentekre, én csak a tényeket szeretném tudni."
De meglehet, csak nem mindenki viseli a szívükön a sorsukat.
Nem viselem a szívemen, egyszerűen csak a tény érdekel, hogy meddig fog csökkenni, van-e a román kormánynak erre módszere, vagy taktikája, miképp állíthatja meg a nagy népességfogyást stb....
Oroszo. is próbálja növelni a lakosságot, vagy szinten tartani.
>> 4 év alatt 2 millió ember lépett le külföldre...
Ezzel csak nyert az ország. Ahelyett, hogy ennek a 4 millió munkanélkülinek ingyen fizetnék a segélyeket, így ők küldik haza havonta az euró-milliókat. Komoly gazdasági erőt képvisel ez az összeg, kis túlzással húzó-iparágnak lehetne nevezni.
A XXI. században biztosan nem fog, hacsak nem jön valami politikai fordulat, például liberalizálnák a bevándorlást.
Közép-afrikai, bangladesi viszonylatban még most is vonzó bevándorlási célpont lenne Románia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!