Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Románia lakossága fog valaha...

Románia lakossága fog valaha növekedni?

Figyelt kérdés

Most borzasztóan csökken, plusz a kivándorlás is rátesz egy lapáttal.

De ha elér egy minimum szintet, utána fog növekedni, vagy utána is csökkenni fog?

Most mindenféle rosszindulatú megjegyzéseket félretéve...és nem, nem a cigányokra vagyok kíváncsi...mert egyrészt ők éppúgy csökkennek (vagy ha növekszenek is, max Erdélyben), és náluk az egyik legmagasabb a kivándorlás aránya. (lásd. pl Franciaország...)

Fog-e valaha növekedni Románia lakossága? Vagy semmilyen terve nincs a kormánynak?

2013. febr. 7. 13:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9%

Majd ha lesz időm akkor megsajnálom a románokat, esetleg egy könnycseppet is elmorzsoluk értük.

Mivel itthon is van éppen elég baj, enegem azok meg jobban érintenek mint a románok problémái!

2013. febr. 7. 17:30
 12/18 anonim ***** válasza:
7%
Jah.. A kutyát nem érdeklik a románok.
2013. febr. 7. 17:34
 13/18 A kérdező kommentje:

Attól még meg lehet kérdezni, nem ?-.-

Nem vagyok kíváncsi az ilyen kommentekre, én csak a tényeket szeretném tudni.

2013. febr. 7. 17:36
 14/18 anonim ***** válasza:
30%

"Attól még meg lehet kérdezni, nem ?-.-

Nem vagyok kíváncsi az ilyen kommentekre, én csak a tényeket szeretném tudni."

De meglehet, csak nem mindenki viseli a szívükön a sorsukat.

2013. febr. 7. 17:38
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem viselem a szívemen, egyszerűen csak a tény érdekel, hogy meddig fog csökkenni, van-e a román kormánynak erre módszere, vagy taktikája, miképp állíthatja meg a nagy népességfogyást stb....

Oroszo. is próbálja növelni a lakosságot, vagy szinten tartani.

2013. febr. 7. 17:41
 16/18 anonim ***** válasza:

>> 4 év alatt 2 millió ember lépett le külföldre...

Ezzel csak nyert az ország. Ahelyett, hogy ennek a 4 millió munkanélkülinek ingyen fizetnék a segélyeket, így ők küldik haza havonta az euró-milliókat. Komoly gazdasági erőt képvisel ez az összeg, kis túlzással húzó-iparágnak lehetne nevezni.

2013. febr. 7. 20:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Nosd erre nincs terv aki tanul es van lehetosege az megy mint a dalos pacsirta aztan a kulfoldrol hazakuldott penzben sem lehet bizni mert ideig orakig jo.Aki kiment az ott alapit csaladot csinal gyereket max az oregek akik penzt kapnak, meg azok akik itthobn kell maradniuk valami okbol, ugyhogy egy generacio utan nem is lesz olyan huzoero a hazakuldott penz mert mind kevesebben es kevesebben kuldenek, majd mivel az alulkepzet emberekkel lesz tele az orszag azokan simman elkormanyozza egy teokracia ami roszab a legvadabb diktaturanal...na jo lehet hogy egyenloek.:) Lenyeg a lenyeg ezt megalitani nem lehet max inportalni kulfoldrol bevandorlokat akinek ez a helyzet is Eldorado...csak az a pone hgy akkor majd nekik lesz ezen a foldon kontinuitas elmeletuk...ugyhogy szep kis dilemma igaz?:)))
2013. febr. 8. 10:55
 18/18 anonim ***** válasza:

A XXI. században biztosan nem fog, hacsak nem jön valami politikai fordulat, például liberalizálnák a bevándorlást.

Közép-afrikai, bangladesi viszonylatban még most is vonzó bevándorlási célpont lenne Románia.

2013. febr. 9. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!