Van arra esély hogy Erdély valaha függetlenedik?
Nincs veszett ügy,míg akad csak egy bolond ki küzd érte.
Rólunk sem gondolták volna sokan,hogy idáig süllyedünk még mi magunk sem.A történelemben nincs biztos pont.
Ha nem tartozna hozzánk, akkor lenne inkább független.Nem volna baj, ha 2 Magyarország létezne. pl. mint Németország és Ausztria.
De nincs rá reális esély.A székelyek meg sírnak, hogy nincs autonómia stb.Tetszettek volna kiszülni a románokat erdélyből. Mint a szerbeket az albánok.
Nincs.
" Erdély Románia legfejlettebb része"
Ezt a hülyeséget honnan veszed? Pont ellenkezőleg van.
Ez mind a kormányon múlik.
A 2. VH után, egyik sem akart határt módosítani.
Ha a médiában beszélnek róla, az csak egyszerű térítés, semmi több.
Ja és igen, kismilliószor le kell írni, hogy megértsék az emberek: előbb az országon belül kell rendet rakni! Jövőre több adó lesz nálunk, ezért nem csoda, hogy Erdély nem akar hozzánk csatlakozni. Nekem is fáj ez, ezzel nem vagyok egyedül, de előbb legyen versenyképes az ország.
Ma a legsz@rabb melókért is ölik egymást az emberek, mert kell a munka, akkor mit kezdenénk még ennyi emberrel? A környezetszennyező Ausztriával sem tudunk mit tenni, akik csak játsszák a zöldet, közben a határ mentén betegszenek az emberek, de a magyar kormány kezd valamit ezzel? Valamit elérnek és nem csak beszéd szintjén?
Magyarországot, tökösebb embereknek kell védeniük, most meg úgy érzem, hogy csicska szerepet játszanak.
A törökök 150 évig éltek itt, azalatt több generáció megszületett - felnőtt - meghalt, és akkor is csak mesélték egymásnak, hogy ez valaha magyar föld volt - több leírás is van erről.
És 150 év múlva újra magyar föld lett. Szerintem az a hülye, aki feladja a reményt, bármiben is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!