Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy hangzik a leghajmeresztőb...

Hogy hangzik a leghajmeresztőbb összeesküvés elmélet, amit valaha hallottatok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 20:54
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
94%
Letörlik a gyakorikérdések.hu-t :D
2012. ápr. 10. 20:59
 2/32 anonim ***** válasza:
71%
Mind a kapitalizmust, mind a kommunizmust a zsidók találták ki, hogy elvonják az emberek figyelmét a "harmadik utas" társadalomról, ami nem más, mint egy keresztény-náci utópia.
2012. ápr. 10. 21:04
 3/32 anonim ***** válasza:
96%
Én a társadalomba beépült és a hatalmat magukhoz ragadó humanoid földönkívüliekről hajmeresztőbb összeesküvés elméletet nem hallottam.
2012. ápr. 10. 21:11
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Én itt láttam a GYIK-en az Ezotéria topikban valami reptoridokról (lehet rosszul írom), ilyen világot legigázó elméleteket :D Nem tudom, hogy csak hülyéskedtek-e vagy komolyan gondolták, mindenesetre én nagyon jót nevettem :D
2012. ápr. 10. 21:18
 5/32 anonim ***** válasza:
95%

A legértelmetlenebb a holdraszállás tagadása.

A leghajmeresztőbb a Hold-Szputnyik elmélet, miszerint a Hold valójában egy hatalmas űrhajó, és innen figyelik meg a Földet. Hogy a zsidó világkormány vagy az UFÓk teszik-e ezt, az még kérdéses.

2012. ápr. 10. 21:30
 6/32 A kérdező kommentje:
Erről a Reptoid vagy Raptoid marhaságról én is hallottam már. Miféle agyszülemények ezek? Paranoiás elmék produktumai.
2012. ápr. 10. 21:52
 7/32 anonim ***** válasza:
93%
A nemzetközi zsidó összeesküvés. Ezüstérmes a fluorid-hisztéria, bronzot kapnak a gyíkemberek.
2012. ápr. 10. 21:52
 8/32 anonim ***** válasza:
Mi az a fluorid-hisztéria? Ezt még sose hallottam pedig a legtöbb ilyet ismerem.
2012. ápr. 10. 21:55
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

A Belső-Föld elmélet. Hogy a Föld olan mint egy dióhély és a két póluson van két lyuk és azokon keresztül át lehet menni a homorú belső oldalra. Ja, és középen a mag helyén természetesen van egy belső fényforrás is, meg ott is élnek emberek csak magasak és békések, a Gugli-térképeken szándékosan maszatolják el a sarkokat meg ilyesmi.

És vannak akik halálosan komolyan veszik, ez a leghajmeresztőbb.

2012. ápr. 10. 21:56
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó a nagyeszűek szerint a fogkrém és a víz tele van fluroiddal ami nagy mennyiségben feloldja a fogzománcot és a csontokat.

Amúgy nálam a Hold sötét oldalán lakó zsidó reptoidok verték ki a biztosítékot akik ellen Hitler a szürkékkel szövetkezett.

2012. ápr. 10. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!