Európa valóban támadás alatt áll?
Több külföldi oldalt is olvasok és nekem ez a tapasztalatom.Többen mondják hogy "Europe under attack", "Great Britain under attack".Csak egy vallás által.
Több iszlám hitű ember kijelentette hogy kell nekik Európa és azt szeretnék hogyha többen lennének mint az őslakosok.
Egyes Angol városrészeken már bevezették a saját vallási jogi rendszerüket persze illegálisan.És az utca elején ki van írva hogy Saría torvények uralkodnak itt.
Mert ahogy a külföldiek mesélik , bizony ez a bevándorlás megdobta a bűnözési rátát.
És a félelem nem alaptalan , ha elegen lesznek akkor megválaszthatnak maguknak teljesen demokratikusan és szabályosan egy iszlám hitű vezetőt aki bevezeti a saját vallási törvényeiket.
Jajaja tudjuk mindig az a gonosz aki félti a saját hazáját, nemzetét olyanok ellen akik megszállják azt...
Ha én mint szőke kék szemű német ajkú odamennék Izrael bizonyos részeibe simán megvernének büntetlenül csak mert nem vagyok zsidó (van egy videó erről youtubon).
Ha én odamennék egy arab országba mint nő és elkezdeném a keresztény kultúrámat megélni és úgy élnék ahogy nálunk szokás, megköveznének érte.
Ha én odamegyek egy európai emberhez valószínűleg semmi komoly konfliktus nem lesz köztünk, mert az alapjaink ugyan azok, egy fajtába tartozunk.
Idejön hozzánk a zsidó, arab elkezdi itt építeni a birodalmát meg templomot akar mert kihasználja hogy az európai ilyen birka hogy megengedi, aztán a saját demokratikus rendszerével megválasztatja magát, és ha ez megvan övé a hatalom a fehér ember módszere szerint is, akkor szépen egyből átcsap a saját rendszerébe és meghódítja az országot.
Egészséges nemzeti immunrendszernek hívják ezt ami a zsidóknak meg araboknak nagyon is megvan, és megpróbálják kihasználni hogy nekünk meg nincs.
Az lenne a helyes ha nem is lennének ilyen hozzászólások mint a romános-szlovákos meg a másik, mert egy egészséges társadalomba kétség sem fűződhetne hozzá a saját országomba én vagyok az úr, én döntöm el kijöhet ide, aki bomlaszt meg ellenünk szól, azt kitiltani a francba, visszaküldi a saját hazájába.
Nem kell népirtás.
Ez nem rasszizmus.Sokan el vannak tévedve a rasszizmus fogalmával.A fehér embereket meg kell menteni.
Hasonlóképpen vannak erőfeszítések tisztavérű állományok fenntartására, pl a magyar szürkemarhánál vagy az indiai oroszlánoknál, ezeket mégsem tartják rasszizmusnak, mert ezek mögött nem volt holokauszt, pogromok meg hasonlók.
Embereknél is vannak fajták, a fehérek eltűnése ugyanakkora kár lenne mint a feketék eltűnése.
Pl a kihalófélben lévő andamániak egy több tízezer éves népvándorlásból maradtak a szigeteken, és immunisak lettek a kolerára vagy a maláriára.
Az indiai kormány védi ezeket a szigeteket, csak engedéllyel lehet akárcsak megközelíteni is őket.
Ugyanez a helyzet a civilizációval még nem találkozott amazóniai törzsekkel, a brazil kormány nem engedi velük a kapcsolatfelvételt, hogy eredeti állapotukban fennmaradjanak.
Ezeket én nem nevezném rasszizmusnak, és ugyanezt kivetítve Európára szintén nem tartom a fehér ember fennmaradását célzó intézkedéseket rasszizmusnak,
és azt sem tartanám helyesnek ha mondjuk egy kisebb ázsiai országba tömeges lenne a fehér európai bevándorlás és néhány generáción belül az eredeti lakosság eltűnne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!