Európa valóban támadás alatt áll?
Több külföldi oldalt is olvasok és nekem ez a tapasztalatom.Többen mondják hogy "Europe under attack", "Great Britain under attack".Csak egy vallás által.
Több iszlám hitű ember kijelentette hogy kell nekik Európa és azt szeretnék hogyha többen lennének mint az őslakosok.
Egyes Angol városrészeken már bevezették a saját vallási jogi rendszerüket persze illegálisan.És az utca elején ki van írva hogy Saría torvények uralkodnak itt.
Mert ahogy a külföldiek mesélik , bizony ez a bevándorlás megdobta a bűnözési rátát.
És a félelem nem alaptalan , ha elegen lesznek akkor megválaszthatnak maguknak teljesen demokratikusan és szabályosan egy iszlám hitű vezetőt aki bevezeti a saját vallási törvényeiket.
Én az asszimilálódásukat támogatom nem a multikulturalizmust.
Te is látod ahogy most van úgy nem jó.
Mikor Németoban tanultam a németeknek volt egy kedvenc "vicce". Több embertől is hallottam ezt.
- Mi a különbség a zsidó és török kérdés között?
- Az hogy a zsidó már meg van oldva.
Ennyit arról hogy a németek mennyire kedvelik a törökjeiket. (Ja és arról hogy a mai Németo nem antiszrmita. Tudnék mesélni.)
"Az a norvég ember nem csak bevándorlókat ölt hanem norvégokat is...."
Egy bevándorlót sem ölt meg,hanem a saját fehér norvég embertársait...épp ez a baj :S A cél jó de az eszköz rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!